Dona PG

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/116687436468724292998?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/116687436468724292998?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

Concurs de Fotografia Donasport 2013

II Concurs de Fotografia - Donasport 2013

Des de Donasport volem promoure una vegada més la figura de la dona no tan sols en l'esport sinó en tots els aspectes. Per això et proposem que participis en el concurs de fotografia aportant el teu granet de sorra.

Bases de participació

El concurs està dirigit a tothom que tingui una càmera / mòbil i ganes de compartir el seu punt de vista.

Cada participant pot aportar fins un màxim de tres fotografies que s'enviaran en format digital .jpg al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant en pseudònim, títol de la fotografia, nom i cognom, telèfon i correu electrònic.

La temàtica del concurs és "La dona i l'esport".

Les propostes han de tenir una bona resolució. El jurat només disposarà del pseudònim i el títol. El termini d'admissió de les propostes és fins al dia 31 de març de 2013.

El/La creador/a de cada fotografia premiada rebrà un val per 100€ en material esportiu.

El premi es comunicarà per correu electrònic a els/les guanyadors/es i es publicaran al Facebook. El premi es lliurarà durant els actes de Panteres Grogues en la lluita contra l’homofòbia que es farà cap a mitjans de maig de 2013. 

El jurat del estarà format per la comissió de treball del Donasport, a excepció de la responsable de la vocalia de la Dona PG, ja que disposarà de la informació complerta de qui hagi participat. La responsable de la Vocalia de Dona PG farà de secretària del jurat i farà pública la resolució d’aquest.

El jurat té la potestat de deixar deserts els premis en funció de les propostes presentades.

Les fotografies presentades no poden haver estat publicades en cap suport professional ni en les xarxes socials. En cas de que es detecti algun cas, la imatge quedarà immediatament exclosa del concurs.

Queden totalment prohibides les imatges que siguin producte de fotomontatges o manipulacions tals com afegir, suprimir o desplaçar elements visuals de la imatge.

Donat que les fotografies es publicaran en el facebook de Donasport, en cas que es presentin a concurs fotografies de primers plans, es requerirà autorització escrita dels afectats.

Aspectes legals

En compliment de la llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat de Panteres Grogues notificat a l’agencia espanyola de protecció de dades, per a la gestionar la relació amb Panteres Grogues i el signatari. Pot exercitar els drets d'accés, cancel·lació, rectificació i oposició, a través de l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a l’adreça C/Diputació 163, 08011 Barcelona.

Aquest document es regirà i interpretarà d'acord amb les lleis espanyoles. Les parts es sotmeten a la jurisdicció exclusiva dels tribunals de la ciutat de Barcelona.

El Club es reserva la possibilitat de modificar les imatges guanyadores, per tal d’adequar-se a la línia gràfica del club, així com incorporar el logotip i dades d’aquest. Les imatges aniran sempre sotasignades amb el nom de l'autor.

El fet de presentar-se a aquest concurs, implica l’acceptació d’aquestes bases.

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.