Extra-Esport

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/pg.socialfriday
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.ExtraEsport?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.ExtraEsport?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

Panteres Grogues al Pride 2015

Durant la setmana del Pride 2015 hem organitzat diverses activitats per celebrar l'Orgull Gai amb esperit esportiu

Dissabte 27 de juny:

 • BTT Ciclisme - (10 h) - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  Passejar amb bici per tota la ciutat i demostrar el teu orgull? Doncs clar! La secció de ciclisme organitza una ruta per la ciutat. La sortida és a l’avinguda Maria Cristina.  Estand de Panteres Grogues.
 • Tennis Taula - (11.30 – 13.30 h)  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  La secció de Tennis Taula organitza  una exhibició al Village del Pride, a l'avinguda Maria Cristina.
 • Coral Barcelona Rainbow Singers (12 h) - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  La coral de Panteres Grogues actua al Village del Pride a l'avinguda María Cristina.
 • Futbol Masculí - (12 h) - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  Exhibició esportiva al Village del Pride, a l'avinguda Maria Cristina.
 • Natació Sincronitzada (13-14 h)  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Exhibició Sincronitzada dins de l'intermedi de la final de la copa federació. Piscina Municipal de Montjuïc
 • Dansa (16 h) - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  Ball a la Festa Pre-Desfilada al Parc de les Tres Xemeneies. 

Dilluns 29 i 30 de juny

Teatre Urpes T  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  
(DES)CONNECTATS de David Juli - Direcció Eva Pérez.

(DES)CONNECTATS ens presenta l'univers de les app, de Grindr a Facebook, un refugi sentimental totalment asèptic i superficial, "emoticonitzat" i sense temps de connexió per a les emocions reals. Sou capaços de "tancar la sessió" una estona mentre rieu amb un selfie de les vostres vides?

Almeria Teatre - Carrer de Sant Lluís, 64 – Barcelona (metro Joanic)
Dimarts 30 de juny - estrena -  21:00
Dimecres 1 de juliol - doble funció - 19:00 y 21:00 

Les Panteres Grogues també participem en la desfilada del Pride.
Si vols participar, apunta't i confirma la teva assistència en l'esdeveniment de Panteres Grogues a
Facebook: CARROSSA PANTERES GROGUES - DESFILADA PRIDE 2015