Trans

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Les persones integrants de la comissió trans de les Panteres Grogues som persones que ens agrada l'esport i que com a persones etiquetades trans no només no hem deixat de practicar-lo si no que inclús hem intensificat la seva pràctica.

En aquest sentit les Panteres Grogues des de sempre ha ofert un espai segur on practicar l'esport el que la manca de visibilitat i de publicitat ha provocat que la T de LGTB no es recordi habitualment.I ens hem agrupat per canviar el desconeixement i ajudar aquelles persones que puguin tenir dubtes, doncs si ...

T'agrada l'esport, que la T no T'aturi, vine t'estem esperanT

Contacte

No tenim un horari fix però es fàcil quedar amb algú de les persones integrants de la comissió usant el correu electrònic, som poc originals al "trans" afegirem un "@panteresgrogues.cat": Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Definició d'objectius i tasques

Les Panteres Grogues, és una associació sense afany de lucre, que té per objectiu oferir un espai on gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals puguin desenvolupar una activitat esportiva de forma lliure i distesa. Tot i així l'associació està oberta a qualsevol persona que vulgui compartir l'activitat esportiva amb nosaltres. A l'any 2012 veient la necessitat d'afavorir la participació i la visibilitat de les persones trans es crea l'àrea transversal "Trans PG".

  1. Objectius

    Seguint les línies generals de l'entitat ens centrem en les persones trans

    1. Facilitar a les persones trans el coneixement de l'espai segur que proporcia les

      Llegeix més ...

Notícies