Trans

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Que la T no T'aturi

Les persones integrants de la comissió trans de les Panteres Grogues som persones que ens agrada l'esport i que com a persones etiquetades trans no només no hem deixat de practicar-lo si no que inclús hem intensificat la seva pràctica.

En aquest sentit les Panteres Grogues des de sempre ha ofert un espai segur on practicar l'esport el que la manca de visibilitat i de publicitat ha provocat que la T de LGTB no es recordi habitualment.I ens hem agrupat per canviar el desconeixement i ajudar aquelles persones que puguin tenir dubtes, doncs si ...

T'agrada l'esport, que la T no T'aturi, vine t'estem esperanT

Contacte

No tenim un horari fix però es fàcil quedar amb algú de les persones integrants de la comissió usant el correu electrònic, som poc originals al "trans" afegirem un "@panteresgrogues.cat": Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Definició d'objectius i tasques

Les Panteres Grogues, és una associació sense afany de lucre, que té per objectiu oferir un espai on gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals puguin desenvolupar una activitat esportiva de forma lliure i distesa. Tot i així l'associació està oberta a qualsevol persona que vulgui compartir l'activitat esportiva amb nosaltres. A l'any 2012 veient la necessitat d'afavorir la participació i la visibilitat de les persones trans es crea l'àrea transversal "Trans PG".

 1. Objectius

  Seguint les línies generals de l'entitat ens centrem en les persones trans

  1. Facilitar a les persones trans el coneixement de l'espai segur que proporcia les Panteres Grogues per practicar qualsevol dels esports disponibles o animar a crear noves seccions si no existeix la secció encara.

  2. Mostrar una imatge real que ajudi a trencar tòpics, especialment que les persones transsexuals existeixen només en el món de l'espectacle. Com a persones tenim ocupacions i interessos ben diversos, entre ells la pràctica de l'esport ja sigui a nivell federat o només com lleure.

  3. Volem modificar l'statu quo social a través de la visibilització com a col·lectiu de l'existència transsexuals també en el món de l’esport, i l'existència d'transfòbia i sexisme que en forma d'insults, exclusió, vexacions o simplement en forma de silenci envolta aquest món.

 2. Tasques
  1. La nostra tasca principal és donar a conèixer l'espai segur que oferreix les Panteres Grogues on realitzar la pràctica de l'esport.
  2. També serem responsables de ser intermediaris per resoldre conflictes o dubtes ja sigui de les persones trans* o dels integrants de les seccions esportives dins PG.
  3. Donar suport en les activitats de visibilització i/o reivindicatives fent visible la 'T' sempre que sigui possible. Amb la participació i l'exemple de les persones trans sabem que els objectius a dalt indicats es podran realitzar.