Voluntariat

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El Club Esportiu Panteres Grogues es una entitat molt reconeguda, entre moltes actuacions com la lluita contra la homofobia des de la visibilitat i l'esport. També es una entitat coordinadora i gestionadora de grans masses de voluntariat dins del col·lectiu LGBT. Va iniciar-se en els primers tornejos internacionals del Panteresports fins culminar-se amb els EuroGames cel·lebrats a Barcelona, amb mes de 1.200 voluntàris d'arreu del mon.

Actualment Panteres Grogues coordina el voluntariat en diversos actes, com per exemple el Pride Barcelona, amb varis centenars o els tornejos anuals del Panteresports. Així com també aporta voluntariat en esdeveniments internacionals com els OutGames i els GayGames.

Si vols participar de voluntari/ària, escriu directament a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el teu nom, email i telefon. Rebràs convocatories i informacions dels diversos esdeveniments que van tenint lloc per poder-hi participar. 


Jordi Sans

Coordinador de Voluntaris

 

Llegeix més ...

Notícies