Voluntariat

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/PG.voluntariat/album/VoluntariatAlsGayGamesAColonia?alt=json

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/101883815389139038080?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/101883815389139038080?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

AQUEST ANY: A COLÒNIA!!

Incorrect URL http://picasaweb.google.com/PG.voluntariat/VoluntariatAlsGayGamesAColoniaUn any més, l'esperit esportiu i voluntari promogut per Panteres Grogues ha donat el seu fruit a Colònia (Alemanya). Un punt d'unió: Gay Games 2010. Un únic esperit: ganes de participar i passar-ho bé.


Una vintena d'esportistes i una desena de voluntaris organitzats a través de Panteres Grogues, van participar en la VIII edició de Gay Games 31 de juliol a 7 d'agost, 2010, probablement la trobada esportiu mundial amb més assistència: uns 10.000 atletes participants i 3.000 voluntaris i voluntàries participant en la coordinació i organització de qualsevol dels esdeveniments esportius i lúdics celebrats a la ciutat.


Després de passar part del dia treballant o participant en competicions, les trobades al vespre i nocturns de la delegació aportada per Panteres Grogues van ser d'allò més divertit. Vam poder gaudir dels punts de trobada preparats per l'organització: "el triangle de les bermudes", com diuen a la ciutat el carrer on es concentren la majoria dels locals d'ambient de la ciutat, o bé acudint a qualsevol de les festes oficials que cada nit entretenir a la massa LGTB que va col·lapsar la ciutat de Colònia durant uns dies. Festa d'inauguració en un gran i espectacular espai de la ciutat, o bé festa / creuer en vaixell pel Rin, fins a una festa en un antic palauet de la ciutat.


El diumenge 8 d'agost, va tenir lloc l'Assemblea Anual de la Federació dels Gay Games, organisme que Panteres Grogues aquest any estrena seient. Es va ratificar l'elecció de Panteres Grogues com a membre de la Federació, en votació a mà alçada.


Durant l'assemblea es va votar un dels motius principals per la qual cosa el nostre Club s'ha fet membre d'aquesta federació, votar favorablement respecte a la unificació dels Jocs celebrats al 2018 conjuntament entre la FGG i GLISA. Aquestes entitats míticament segregades i que recentment les seves adreces han expressat la necessitat de simplificar el calendari massificat de tornejos esportius mundials, pel benefici i unió de tot el col.lectiu LGBT. Durant l'argumentació prèvia a la votació, Panteres Grogues i diverses entitats, van defensar la necessitat d'aquesta unificació. La votació, que va sortir favorablement amb un còmode marge, va aprovar finalment aquesta unificació. Ara s'obre el repte de l'organització d'aquests jocs conjuntament entre aquestes dues grans organitzacions.

 
Després de l'agradable experiència, només ens queda esperar a la propera gran cita que tindrà lloc el proper any de la mà de EuroGames, del 20 al 24 de juliol 2011 a Rotterdam (Holanda), us esperem!