Cas Albuixec

Assetjament contra un equip de futbol femení a Albuixec (Horta de València).

561188_tn

L'equip Mediterrània-Albuixec de futbol femení ha denunciat l'assetjament que estan rebent per part de l'equip masculí del mateix club i, també per part del seu propi ajuntament, segons informa el diari 20minutos. La notícia també ens ha arribat a través del Col·lectiu Lambda de València.

Segons sembla, les raons de l'assetjament són per ser dones i que alguna de les integrants és lesbiana. Durant aquestes darreres setmanes han aparegut pintades a les rodalies del seu terreny de joc. Des de la vocalia de la dona de Panteres Grogues, s'ha enviat un escrit a les jugadores expressant-els-hi tot el nostre suport:

Des del Club Esportiu Panteres Grogues, una entitat sense ànim de lucre constituida per gais, lesbianes i heterosexuals, volem donar el nostre màxim suport a l'equip de futbol femení d'Albuixec. Volem donar-vos molts d'ànims per a seguir lluitant pel vostre espai tan vàlid com el de qualsevol.

Portem més de 10 anys intentant acabar amb l'homofòbia en el món de l'esport i per una educació en la qual tothom s'adoni que nosaltres també podem practicar esport com qualsevol altra persona. Les dones amb mes raó, ja que a més a més de que l'esport d'elit femení moltes vegades és invisible per als mitjans de comunicació, les lesbianes patim molts més insults per ser com som o potser per la seva suposada debilitat.

Prou de violència, la nostra arma és la visibilitat no deixeu que us facin sortir per la porta del darrere sigui quina sigui la vostra orientació sexual.

Panteres Grogues
Vocalia de la Dona

Més informació a: 20minutos 15/2/07; 15/2/07; 20/2/07