17 de maig: Activitats Dia Internacional contra l’homofòbia

El 17 de maig és el dia internacional contra l'homofòbia. Aquesta data es celebra com a diada internacional al 2005 per reinvidicar els drets dels gais, lesbianes i transsexuals i denunciar que encara avui ens queda molt per fer per equiparar els drets que com a ciutadans i ciutadanes tenim i per no oblidar que encara avui en molts llocs del planeta els gais, lesbianes i transsexuals pateixen persecusions, són penats per la llei o han de marxar del seu país per tal de poder viure dignament.

El Club Esportiu Les Panteres Grogues treballa dia a dia per fer fora l'homofòbia especialment en el món de l'esport i per això el cap de setmana del 15 i 16 de maig farem diferents activitats esportives a les que esteu totes i tots convidats!!!

 

IDAHO

Programa CE Les Panteres Grogues contra l'homofòbia:

Dissabte 15 de maig, a les 13h:
El millor bàsquet i vòlei (masculí i femení) al Polisporiu Can Ricart (carrer Sant Oleguer, 10)

Diumenge 16 de maig, a les 12h:
Futbol: Panteres contra Polícies (Guardia Urbana i Mossos) al camp de l'Europa (c/ Camèlies s/n)
Activitat coorganizada amb l'associació Gaylespol

 Us esperem!

 A més a més, altres Clubs LGTB també organitzen activitats per commemorar el Dia Internacional Contra l'Homofòbia:

  • Samarucs (València) conjuntament amb Lambda València, el dia 15 de maig, acte en el camp de futbol: Fes un gol contra l'homofòbia i una trobada lúdica i festiva.
  • GMadrid Sports, organitza un torneig internacional de Volèi: III Jocs de l'Orgull per un Món Lliure d'Homofòbia), del 14 al 16 de maig.
  • Elaios (Saragossa), organitzen el II Mundialet Antiracista Elaios amb diferents partits de futbol i de bàsquet