Apunta't a Panteres Grogues!

 1. Cerca l'activitat que vols realitzar en l'apartat SECCIONS de la web.

 

Tria la secció en la qual vols apuntar-te i consulta la informació referent als dies i horaris, localització, preu* i mail de contacte. 

 

2. Escriu un mail a l'adreça de correu electrònic de la secció.

 

Escriu un mail al correu electrònic de la secció a la qual t'agradaria apuntar-te (el trobaràs a la pàgina de cada secció, exemple: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Sol·licita un dia de prova sense cost, els responsables de la coordinació et respondran perquè puguis provar l'activitat.

 

3. Alta en Panteres Grogues.

 

Una vegada hagis realitzat el dia de prova, si t'ha agradat l'activitat, ja podràs formar part de Panteres Grogues. Els responsables de la secció et comunicaran que has de passar per l'oficina del club en el nostre horari d'atenció al públic per a poder realitzar l'alta com a membre.

 

4. Alta en Panteres Grogues.

 

Un cop hagis fet el dia de prova ja podràs vindre a l'oficina de Panteres Grogues. Realitzarem el cobrament la quota anual i de l'assegurança en cas d'accident. A partir d'aquí ja podràs realitzar els teus entrenaments en la secció (o seccions*) en què vulguis participar.

 

*El preu de cada secció varia en funció de les característiques de cada activitat: entrenadors/es, instal·lacions, material, etc. La modalitat de pagament també pot variar en funció de la secció en la que participis.

 

*El primer cobrament de la quota anual es realitza en el mateix moment de l'alta com a membre (en efectiu o amb targeta). La quota anual de Panteres Grogues té una vigència d'un any natural (des del dia 1 de gener fins al dia 31 de desembre). A partir de l'1 de gener de 2021 el cobrament anual es realitzarà automàticament a través del teu compte bancari. En el cas que no puguis continuar en Panteres Grogues hauràs de notificar-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. enviant de les teves dades (nom i cognoms, NIF o NIE) abans del 23 de desembre del 2021.

 

*La quota anual et dóna dret a participar en tantes seccions com desitgis, tenint en compte que si practiques una, dues, o més seccions hauràs de pagar l'import de cada secció per separat. Recorda que Panteres Grogues és una organització sense ànim de lucre. La quota anual es destina al manteniment de la infraestructura del club i la quota de la secció a cobrir les despeses d'entrenadors/es, instal·lacions, material, etc. 

 

Per a qualsevol altra consulta:

 

(+34) 936 782 254.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Carrer Floridablanca, 143. Entresòl 3.

 

Horari: De dilluns a dijous de 16.00 h a 20.00 h i divendres de 10.00 h a 14.00 h.