Renovació quota soci/a 2019

Benvolgut/da soci/a,

Arribem de nou al final de l’any i, de cara a l’any vinent, volem que segueixis gaudint de totes les activitats i esports que organitzem al nostre club. Com ja saps, a partir del gener tornarem a cobrar la quota de soci/a i la quota de l’assegurança a qui no disposi d’una llicència esportiva vigent.

Si per algun motiu has decidit deixar de formar part de Panteres Grogues, et recordem que, tal i com consta a l’apartat de “Condicions de contractació” del document ”Autorització de domiciliació de pagaments” que vas firmar i entregar, l’autorització per al cobrament de la quota de Panteres s’entendrà renovada tàcitament per periodes successius d’un any, tret que la persona interessada sol•liciti la baixa o modificació abans del dia 23 del mes de desembre mitjançant una notificació efectuada al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Canvi de quota anual: 
Durant l’Assemblea General celebrada el 14 de novembre de 2018 es va aprovar una actualització de la quota anual per avançar en la professionalització de la gestió del club i seguir essent un referent LGTBI a Barcelona. Pots consultar les noves quotes en aquesta pàgina.

Dates de cobrament:
La quota de soci/a 2019 es cobrarà en dos trams: 35€ es domiciliaran al gener i 15€ al març. L’assegurança col·lectiva d’accidents (20€) també es cobrarà durant el mes de març.

Així doncs, totes aquelles persones que vulguin donar-se de baixa de soci/a per al 2019 ho hauran de comunicar abans del 23 de desembre de 2018 al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Qualsevol baixa comunicada després d’aquesta data es tindrà en compte per a l’any 2019, amb la qual cosa la quota de soci/a i l’assegurança d’accidents es cobrarà igualment durant l’any 2019.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Atentament,

La Junta del Club Esportiu Les Panteres Grogues