Assegurança obligatòria d'accidents

Des de l'1 gener 2015, en seguiment de la llei*, ha entrat en vigor la nova normativa que estableix que totes les activitats realitzades pels Clubs Esportius han d'estar obligatòriament assegurades.

Això es tradueix a la pràctica en el fet que a des del l'1 de gener de 2015:

 • Panteres Grogues està obligada a oferir als seus socis una assegurança obligatòria d'accidents i assistència sanitària.
 • Per a poder participar en qualsevol activitat els socis hauran de comptar obligatòriament amb una assegurança.
 • Només els socis/les sòcies que ja tinguin una llicència federativa per als esports que practiquen a Panteres Grogues estan exempts de contractar l'assegurança obligatòria.
 • L'assegurança obligatòria que ofereix Panteres Grogues:
  Té un preu de 19,50 € per a adults i 3,20€ per a menors d´edat  per temporada esportiva i cobreix la indemnització i l’assistència sanitària durant la pràctica de l'esport a nivell nacional durant tota la temporada esportiva, fins i tot participant en tornejos organitzats pel Club.
 • Com contractar l'assegurança:
  L'assegurança es contracta en el mateix moment d'alta com a membre del Club.
 • El pagament de l'assegurança:
  El cobrament de la quota de soci@  i el càrrec de l'assegurança es farà en el moment de la inscripció en efectiu o targeta per a les altes noves i domiciliació bancària per a socis existents.
 • Qui queda exclòs de contractar l'assegurança?
  • Tot aquell soci@ que tingui una o diverses llicències federatives actualitzades en les modalitats esportives que practica a Panteres Grogues.
  • Les sortides organitzades per la secció d'esquí queden excloses de la pòlissa d'accidents. Els i les participants tenen l'obligació de pagar l'assegurança d'assistència que ofereixen les pistes d'esquí.
  • Els socis/ies que practiquen senderisme en les categories d'excursions superiors al Nivell B o Alta Muntanya. Aquests socis han de tenir la Llicència Federativa per a excursions de nivell superior.
 • Si ja tinc llicència federativa en una modalitat i participo en altres seccions, he de contractar l'assegurança?
  Si estàs federad@, per exemple a natació, i vols practicar un altre esport o activitat a Panteres Grogues, tens l'opció de pagar la llicència federativa corresponent a l'esport que vulguis practicar o bé l'obligació de contractar l'assegurança d'accidents de Panteres Grogues.
  Per a això contacta amb administració del Club.
   
 • Assegurança de Responsabilitat civil: Tots els membres del Club, han de pagar 1€ per temporada esportiva en concepte d'Assegurança de Responsabilitat Civil segons el recollit en la Llei de l'Esport TÍTOL 3, Article 62.3.

Si tens qualsevol dubte, posa't en contacte amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

* Llei: El Reial Decret Legislatiu 1/2000 Llei General de l'Esport estableix que, a partir de l'1 de gener de 2015, totes les activitats realitzades pels Clubs esportius han d'estar obligatòriament assegurades i en el seu article 62.4 ens obliga com a Club Esportiu al fet que les persones sòcies que l'integren estiguin federades (posseeixin una llicència federativa) i que tinguin una cobertura d'indemnització i d’assistència sanitària.