Col·laboració Entre Panteres Grogues i Mapfre - Medisalud

mapfre-logoPanteres Grogues inicia una col·laboració amb l'asseguradora mèdica Mapfre amb l'objectiu d'oferir un servei d'assistència mèdica personalitzada a socis i sòcies del nostre club.

Durant tot el 2018, des de Panteres Grogues t'oferim la possibilitat de contractar una pòlissa d'assegurança mèdica privada amb Mapfre, una de les mútues millors valorades al nostre país i que destaca per oferir una àmplia oferta de tractaments a un gran nombre de centres mèdics i hospitalaris, pels preus de les seves assegurances o per l'evolució de les primes de l'assegurat.

A través de la col·laboració del nostre club, Mapfre ofereix als nostres socis/es el Producto Medisalud, un producte molt complet que inclou un quadre mèdic molt extens amb les darreres novetats en tractaments, cirurgies i tecnologies. Medisalud està adaptat a les necessitats dels nostres socis i sòcies, oferint serveis molt interessants com la inseminació artificial, la fecundació in vitro i l'adopció nacional i internacional.

A més a més, el Producto Medisalud presenta la garantia de lliure elecció, una garantia que permet el reemborsament del 80% de la factura i el 90% en tractar-se de pagament hospitalari si el centre o l'especialista no està inscrit en el quadre mèdic de Mapfre.

Des de Panteres Grogues t'animem que valoris aquesta opció pensada pels nostres socis/es del nostre club i que aprofitis els avantatges que ofereix el fet de disposar d'un sistema provat de salut que permet la reducció dels temps de les llistes d'espera, l'accés lliure d'elecció, tant del centre mèdic com de l'especialista, a més d'altres avantatges com l'assistència urgent en viatges i els trasllats en tot el territori nacional.

El Producto Medisalud està dirigit a socis i sòcies i familiars directes (fills, filles i conyuge) i té un cost de 48,03€ per a persones de fins a 50 anys i de 62,70€ per a persones amb edats compreses entre 51 i els 55 anys.

Per a concretar el servei o rebre més informació, si us plau, escriu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.