Reunió ADI a Barcelona

ADI en BCN!El passat dissabte 22 d'octubre es va celebrar una reunió de l'Agrupación Deportiva Ibérica (ADI) a Barcelona, acollida pel nostre club Les Panteres Grogues. ADI és una agrupació de clubs i entitats esportives LGBT dins de l'abast territorial de la Península Ibèrica.

Panteres Grogues va fer d'entitat anfitriona i va organitzar diverses activitats lúdico-esportives a part de la reunió de treball que es va celebrar dissabte al matí a la seu del districte d'Horta-Guinardó.

A la trobada van assistir membres de Samarucs de València, Siurells de Mallorca, Elaios de Saragossa, G-Madrid de Madrid, Hegosport de Bilbao i també hi va haver representació portuguesa de l'associació Portugalgay.pt.

A la reunió es van presentar els informes semestrals de les diferents àrees d'ADI: esports, comunicació i recursos econòmics i materials. Es va acordar la realització d'activitats conjuntes i es va decidir la instauració del Premi a la Lluita contra l'Homofòbia.

La trobada va ser valorada molt positivament per les persones que hi van assistir i es va acordar la celebració de la següent reunió a Sevilla.

 

ADI en BCN!