Crida per voluntariat en col•laboracions artístiques en el mon de l’esport

Ens agradaria començar un nou tipus d'activitats que involucrin esportistes i artistes en col·laboracions creatives per a la interacció amb el públic en general. Aquestes activitats inclouen el treball experimental i de producció més enllà de les convencions de les disciplines d'esport o l'art clàssic.

També ens permetrà ser vistos públicament menys com una comunitat LGBTQ aïllada i més com un col·lectiu esportiu proactiu interessat a contribuir a la innovació cultural i social. Sobre la base de les recents iniciatives en l'esport a participar amb el tema de la diversitat i les minories en les societats, també ens agradaria utilitzar aquest interès i mostrar i expressar la nostra diversitat i la creativitat.

Per a aquestes activitats, estem buscant persones que estiguin interessades a dedicar una mica de temps lliure (al voltant de 8 hores al mes) i es centren en uns pocs mesos el 2012 per ajudar els artistes i esportistes a treballar junts en la producció de treball col·laboratiu i innovador. Aquesta és una oportunitat de treballar amb artistes contemporanis (visual, performance, so, nous mitjans, art i comunitat, entre d'altres) en l'exploració de com i on l'esport pot ser innovat i suport a la interacció social, crear noves experiències i coneixements. El treball de producció creativa serà un procés valuós d'experiència, donant com a resultat quelcom a prendre part contribuint-hi.

Alguns dels projectes artístics d'inspiració que ja es produeixen a Espanya es poden veure a la pàgina d'IDENSITAT (de diferents artistes i creatius que treballen amb les comunitats):

http://idensitat.net/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=112&Itemid=190

Aquest projecte inclou col·laboració amb d’altres clubs esportius LGBT d’Europa. És preferible que la persona parlí anglès bàsic, però no és indispensable.

Per més informació contactar directament amb nosaltres abans que finalitzi aquest mes si és possible. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.