Tot a punt per la festa més terrorífica!

halloween2012-webJa la tenim aquí! Després de dos anys de no celebrar-se, aquest 31 d'octubre el Club Esportiu Panteres Grogues torna a organitzar una festa de Halloween. No ho dubtis! Serà la festa més terrorífica de l'any.

La cita és dimecres a partir de la mitjanit a la sala Suite 191 (Aribau, 191), el club on s'ha celebrat l'última edició del nostre popular Carnaval i la darrera i multitudinària festa del Panteresports.

Com és habitual, les disfresses no són obligatòries. Però quina nit millor que aquesta per sortir de casa amb la vostra millor capa, la vostra perruca més esgarrifosa i el maquillatge més sanguinari. Per retratar el moment, trobareu un photocall on tots podreu mostrar el pitjor de vosaltres mateixos!

La DJ Lucia serà la responsable d'una sessió que s'allargarà fins les cinc de la matinada i on sonaran des d'èxits actuals fins a clàssics de tots els temps.

Les entrades costen 10 € i inclouen una consumició. Les entrades es poden comprar dimarts 30 de 17.30 a 20. 30 h al local de Panteres Grogues (Diputació, 163) o la mateixa nit a la discoteca.

Facebook