Conclusions de la X Assemblea ADI

El passat dissabte 9 de novembre es va celebrar a Saragossa la X Assemblea ADI que reuneix representants de clubs i associacions esportives LGTB de la península ibèrica. Panteres Grogues va ser un dels clubs que hi va participar.

En la trobada van tenir lloc nombrosos debats i anàlisi que van donar com a resultat profitosos acords que s'han d'executar en el proper semestre.

Després d'analitzar la repercussió i suport rebut als primers ADI GAMES (V Jocs de l'Orgull) , es va acordar que els II ADI GAMES seran el torneig de natació LAT41 que celebra el Club Halegatos a Madrid.

Un altre dels acords més transcendents va ser la convocatòria de la presentació pública de l'ADI LGTB per al dia 21 febrer 2014 a lloc a confirmar, després d'obtenir el registre legal de l'associació. L'acte tindrà lloc aprofitant la commemoració del Dia Mundial contra l'Homofòbia en el Futbol el 19 de febrer.

En el pla internacional, els diferents representants van acordar coordinar una acció conjunta per difondre els diferents tornejos organitzats pels clubs ADI LGTB el 2014 en la propera assemblea de la EGLSF a través d'una presentació pública.

A si mateix, a proposta del club Gehitu, ADI va decidir adherir-se a la campanya iniciada per Pride House International per als Jocs Olímpics de Sotxi.

L'Assemblea també va aprovar la gestió administrativa de l'agrupació, pel que fa a l'estat dels comptes, balanç esportiu i política de comunicació. El president d'ADI, Joan Miró, també va exposar a l'assemblea un resum de la seva gestió i una sèrie d'objectius renovats que siguin capaços d'impulsar l'acció de ADI.

Finalment, també es va decidir convocar la propera Assemblea a València a la primavera de 2014, on s'avaluarà el compliment dels objectius proposats i es debatran noves qüestions.