Panteres Grogues dona la bandera EuroGames al Museu Olímpic

EG08-Mon

Estimats socis/sòcies,

Com ja sabreu, enguany Panteres Grogues celebra el seu 20è aniversari. Moltes coses han passat des que en Rudy va posar la llavor del nostre club creant un equip de volei platja. A través de tots aquests anys, s’han passat bons i mals moments, però crec que tots estarem d’acord en parlar dels EuroGames de Barcelona l’any 2008 com l’esdeveniment més important, amb més repercussió internacional i mediàtica i amb més implicació de totes les persones que formem el club.

Per això, hem pensat que durant l’any de celebració del nostre 20è aniversari el llegat dels EuroGames passi a formar part de la història de l’esport a casa nostra i quina millor forma de fer-ho que amb la donació de la bandera dels EuroGames BCN 2008 al Museu Olímpic i de l’Esport, un centre que recull objectes que han estat importants per a l’esport català.

És important també per la tasca pedagògica que podrem fer en la lluita contra l’homofòbia, explicant a tots els visitants del Museu que gais, lesbianes i transsexuals també fem esport, malgrat la manca de referents que tenim en l’esport professional.

Aquest acte de lliurament de la bandera dels EuroGames BCN 2008 tindrà lloc el proper dijous dia 15 de maig a les 13 h. amb la presència del Jacques Schoofs, President de Panteres Grogues, i Pere Cruells del Comitè Organitzador d’EuroGames BCN 2008 qui li farà el lliurament de la bandera a la 4a. Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos. Jo no hi podré ser perquè per motius de feina estic vivint a Califòrnia, però m’agradaria que qui pugui, ens acompanyi en aquest acte.

Atentament,
Joan Miró