Panteres Grogues al Pride 2014

1016120_334278273369446_1629256524_n.jpg

Per sisè any, Barcelona organitza una gran festa popular per celebrar l'Orgull LGBT. Els actes principals tindran lloc del 27 al 29 de juny. Com cada any, Panteres Grogues serà present a l’Orgull Gai més important de la Mediterrània amb diferents propostes.

Per començar a escalfar motors, organitzem un Social Friday especial el divendres 20 de juny al Zelig. Al bar de copes podreu conèixer en un ambient distès a membres de les diferents seccions del club i apuntar-vos a la comparsa que acompanyarà a la carrossa amb la que desfilarem al Pride la setmana següent.

El cap de setmana dels actes principals del Pride començarà per al nostre club el divendres 27. La secció de vòlei platja farà un entrenament obert al INEFC (Avinguda de l’Estadi, 12) a partir de les 20.30 h. Una molt bona oportunitat per provar aquest esport!

El dissabte 28, Panteres Grogues tindrà una gran presència al village de l’Avinguda Maria Cristina. La secció de running participarà en el Cross per la Diversitat; la secció de ping-pong farà una exhibició; els Barcelona Rainbow Singers, la nostra coral, farà una petita actuació; i la secció de Senderisme organitzarà una ‘Volta a Montjuïc’. També tindrem un estand propi i més activitats organitzades per les seccions de tai-txi, vòlei platja i BTT. Per la tarda ens sumarem a la tradicional desfilada que sortirà del Parc de les Tres Xemeneies.

Les activitats no s’acabaran dissabte. El diumenge també estarem presents a la fira comercial que es farà al Gaixample, al carrer Diputació, entre Casanova i Villarroel. L’equip de bàsquet femení muntarà una competició a la que també us podreu apuntar.