Qui som i què fem

El Club Esportiu Les Panteres Grogues és una associació sense afany de lucre, que té per objectiu oferir un espai on gais, lesbianes, bisexuals  i transsexuals puguin desenvolupar una activitat esportiva de forma lliure i distesa. Tot i així l'associació està oberta a qualsevol persona que vulgui compartir l'activitat esportiva amb nosaltres. 

Les Panteres Grogues va néixer l'any 1994, gràcies a l'empenta d'en Rudy, quan una colla de gais i lesbianes jugaven a volei a la platja amb una pilota groga que els hi havia regalat un equip de volei gai d'Alemanya.

Actualment Panteres Grogues consta de més de 1.000 socis i sòcies, que ens reunim en Assemblea General un cop a l'any per fer balanç i decidir el futur del club. L'Assemblea cedeix la direcció del Club a una Junta Directiva, formada per unes 10 persones elegides per tots els socis i sòcies. Aquesta Junta Directiva consta d'un president, un vice-president, un tresorer i uns quants vocals, el número de vocals de la Junta Directiva pot ser variable i es procura que siguin de seccions esportives diverses. Cada una de les seccions esportives de Panteres Grogues té un responsable. Per tal de coordinar tots els esports aquests responsables es reuneixen periòdicament, juntament amb el Coordinador de la Comissió Esportiva, que fa de nexe entre la Comissió Esportiva i la Junta Directiva.