Bàsquet masculí

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/pg.basquetmasculi/

Bàsquet Masculí

La secció masculina de bàsquet de les Panteres Grogues va néixer l'any 2002 a partir de la iniciativa d'un grup de persones que volien practicar aquest esport en un ambient distès i familiar. Des d’aleshores, hem participat en diversos campionats internacionals per a equips de bàsquet LGTB.

Hem conegut París, Madrid, Berlín, Düsseldorf, Frankfurt, Amsterdam, .... i ens hem enfrontat a equips de tota Europa (Londres, Bolonya, Tel-Aviv, París, Amsterdam, Madrid, Berlín, Lyon, Colònia, Frankfurt...)  Aquí a Barcelona, el torneig internacional multiesportiu de Panteres Grogues és cada any en el mes de setembre.

A més a més, també organitzem partits amistosos i participem a diferents  lligues locals a Barcelona.

 

Vine a jugar amb nosaltres!!!!!

 

Entrenem tots els dimarts, de 20:00 a 21:30 hores,al Poliesportiu Municipal Can Ricart, del Raval, a Barcelona. Actualment tenim una entrenadora que s’ encarrega d’organitzar les dinàmiques de grup i exercicis tècnics a la primera part de l´entrenament, i a la segona part fem un partidet.

Si t'animes a jugar amb nosaltres o vols més informació escriu-nos a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Condicions i pagaments:

 

1. Soci de Panteres Grogues (únic pagament al mes de gener)

  • Un cop hagis decidit que vols jugar amb nosaltres caldrà que et facis soci de Panteres Grogues. (35€ anuals) Amb això, a més de pertànyer al Club, obtindràs descomptes a diferents comerços i serveis externs a l'associació.
  • També caldrà pagar l’assegurança esportiva del Club (20€ anuals) Obligatòria per la llei de l´esport.
  • Pots consultar tots els avantatges i fer-te soci accedint a l'apartat "Socis PG" del menú de l'esquerra. Per a més informació, clica aquí.

 

2. Quota secció Bàsquet (En concepte de pista, material...)

  • 2 Pagaments de 60€ ( Setembre i Febrer).
  • Si ets soci de Panteres Grogues i vols venir puntualment,  el preu per venir un entrenament: 7€

 

T´esperem!!!!!!!

 

mapa

logo can ricartCom arribar-hi:
Metro: L2-L3 Paral·lel; L3 Liceu
BUS: 20, 24, 36, 57, 64, 91, 120, 157
NITBUS: N0, N6 Sant Oleguer 10
08001 Barcelona
Tel. 93 441 75 26
http://www.canricart.com