Ciclisme

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/groups/25792394690
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Ciclisme?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Ciclisme?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

Ciclisme

PANTERES GROGUES CICLISME

Panteres Grogues Ciclisme és un grup de dones i homes de diferents edats, diferents nivells d'entrenament i de regularitat en la pràctica del ciclisme. Dins la nostra secció tenim un grup de bicicleta de muntanya (BTT) i un altre de carretera, abarcant així dues de les principals vessants de la pràctica d'aquest esport.

El grup de ciclisme pretén ser un grup transversal donant la possibilitat a tots els socis i simpatitzants de Panteres Grogues d'altres seccions de venir a participar a les nostres activitats.

 Grupo Via Verde

 

les nostres activitats

Panteres Grogues ciclisme és un grup organitzat per voluntaris. Això significa que totes les nostres activitats són preparades i guiades per membres del nostre grup. Ocasionalment, però, participem en activitats reivindicatives o organitzades per la Feeració de Ciclisme de Catalunya.

La mecànica habitual és que els membres del grup proposem rutes de vàries jornades o sortides d'un sol dia (les més habituals) i les organitzem.

El tipus d'activitat pot oscil·lar des d'una passejada d'un matí o tarda, una sortida més exigent d'una jornada amb desplaçamanet (generalment en transport públic) a una ruta de més d'un dia, podent fer rutes cicloturístiques de fins i tot una setmana amb alforjes. A vegades plantejem sessions més tècniques com ara tallers d'autoaprenentatge sobre mecànica d'emergència o funcionament d'un GPS.

 

Sant Climent de Llobregat, abril 2015 Reparació de punxades, setembre 2014
Cirerers Rueda
Penedès, febrer 2015 Pedraforca, maig 2015
Penedes

 

COM FUNCIONEM. MECÀNICA PER A PARTICIPAR

Panteres Grogues ciclisme és un grup organitzat per voluntaris i dirigit per un equip de coordinació. La nostra manera d'organitzar-nos i arribar a tothom és mitjançant el correu electrònic a través d'una llista de distribució oberta a la que et ports afegir en aquesta Web (veure botó llista de distribució)

http://groups.google.com/group/pg-ciclisme

Procurem que totes les nostres sortides estiguin prèviament publicades en el calendari de la secció:

https://goo.gl/zUUav0

Generalment l'organitzador de la sortida envia un e-mail a la llista amb la suficient antel·lació. Els interessats en participar a l'activitat responen a l'e-mail amb les dades que es requereixen. Les nostres activitats són gratuïtes però les despeses del transport, menjar i pernoctacions (si hi haguessin) corren a càrrec dels participants.

 

Bicicletada varis

 

nivells:

El Grup de cilcisme fa activitats de tots els nivells. Procurem fer varietat cada mes per a que tothom tingui oportunitat d'aasistir en funció de la seva preparació física.

BTT

BAIX I MIG-BAIX

 • DIFICULTAT FÍSICA BAIXA: Fins a 40 Km y desnivell fins a 300 mtres acumulats.
 • DIFICULTAT FÍS. MIG-BAIXA: Fins a 50 Km y desnivell fins a 500 mtres acumul.
 • DIFICULTAT TÈCNICA: 1/5

MIG

 • DIFICULTAT FÍSICA: Fins a 60 Km i/o desnivell fins a 750 metres acumulats
 • DIFICULTAT TÈCNICA: 2/5 

MIG-ALT

 • DIFICULTAT FÍSICA: Fins a 65 Km i/o desnivell fins a 1000 metres acumulats.
 • DIFICULTAT TÈCNICA: 3/5

ALT

 • DIFICULTAT FÍSICA: Fins a 70 Km i/o desnivell +1200 metres acumulats.
 • DIFICULTAT TÈCNICA: 4/5

MOLT ALT (Competició)

 • DIFICULTAT FÍSICA: +80 Km i/o desnivell +1500 metres acumulats.
 • DIFICULTAT TÈCNICA: 5/5

 

CARRETERA

BAIX / MIG-BAIX

 • DIFICULTAT FÍSICA BAIXA: Fins a 50 Km i/o desnivell màxim 300 mtres acumulats
 • DIFICULTAT FÍSICA MIG-BAIX: Fins a 60 Km i/o desnivell 700 mtres acumulats

MIG

 • DIFICULTAT FÍSICA: Fins a 80 Km i/o desnivell fins a 1000 metres acumulats.

MIG-ALT

 • DIFICULTAT FÍSICA: Fins a 100 km i/o desnivell fins a 1000 mtes acumulats.

ALT

 • DIFICULTAT FÍSICA: Més de 100 Km i/o desnivell +1200 metres acumulats.

MOLT ALT

 • DIFICULTAT FÍSICA: Més de 120 km i/o desnivell +1500 metres acumulats.

 

Mollet

EL GRUP A LES XARXES:

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/groups/pgciclisme/

 

INFORMA'T A L'E-MAIL DEL GRUP:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

ALTRA INFORMACIÓ:
https://groups.google.com/d/forum/pg-ciclisme
http://picasaweb.google.com/ciclismepg/
http://picasaweb.google.com/ciclisme2009pg
http://www.youtube.com/user/CiclismePG

Pep

 

FER-SE SOCI:

Els membres de Panteres Grogues ciclisme som socis del Club Esportiu Panteres Grogues. Pots informar-te en aquesta Web de com tramitar-ho. La nostra voluntat, però, és que tothom pugui venir i coneixer-nos. Per això proposem un bon grapat de sortides obertes a l'any. Tanmateix si és la teva primera vegada et convidem a assistir.

L'unic requisist és tenir ganes de fer esport i passar-ho bé.

DSC 4918

 

ASSEGURANÇA obligatòria:

Des de l'1 de gener de 2015 Panteres Grogues ofereix als seus membres una assegurança obligatòria en virtut de la legislació vigent. Per suscriure aquesta assegurança per primer cop pots informar-te aquí.

 

COM CONTRACTAR L’ASSEGURANÇA DE PANTERES GROUES PER PRIMER COP:

1. Has d'entrar a la pàgina web de Panteres Grogues > Membres > Les Meves Dades.

2. Fes clic a "Editar Perfil" i omple les dades obligatòries que falten.

3. Al final de la pàgina "Les meves dades" trobaràs dos documents:

- Formulari de domiciliació bancària: autoritza a Panteres Grogues a domiciliar les quotes del club al teu compte.

- Formulari d'assegurança i esports federats: document pel qual autoritzes a Panteres Grogues a contractar l'assegurança obligatòria, o bé especifiques que tens una llicència federativa vigent per la qual restes exempts.

4. Imprimeix aquests documents, signa’ls i entrega'ls al coordinador/a de la teva secció.

 

Si vens amb nosaltres i no estàs assegurat perquè no ets soci t'oferim una asseguurança per l'activitat (d'una jornada) el cost de la qual oscil·la entre 2€ (BTT) i 4,50€ (Carretera).

 

panteres grogues ciclisme és membre de la federació catalana de ciclisme (FCC):

En 2011 Panteres Grogues es va afiliar a la Federació Catalana de Ciclisme (FCC). Des de llavors, el nostre grup pot gestionar les llicencies federatives a nivell individual. Les llicencies s’expedeixen amb l'any natural, és a dir, des de gener fins a fi de desembre. El coordinador de ciclisme ha d’informar del termini a partir del desembre per tal que els socis interessats puguin realitzar els tràmits.


QUINS SÓN ELS AVANTATGES DE TENIR UNA LLICÈNCIA FEDERATIVA DE CICLISME DE LA FCC?

Estar cobert al nivell de salut i d’accidents per totes les sortides ciclistes, tant individuals i personals, com dins de l’activitat de Panteres, ja sigui carretera o BTT i a qualsevol país d’Europa. Recordeu que l'assegurança obligatòria de Panteres Grogues només cobreix les sortides que es fan dins de Panteres. Amb una llicència federativa de ciclisme el soci de Panteres que dins del club, només dugui a terme l’activitat de ciclisme –carretera o BTT-, resta exempt de contractar l’assegurança obligatòria de Panteres Grogues.

 

Com a membre de la FCC Panteres Grogues Ciclisme participa en activitats i pedalades organitzades per la Federació com ara les tradicionals Montserratina o la pedalada Barcelona a Sitges.

 

BCN Sitges

 

Actes reivindicatius

Un dels nostres objectius principals és fer visibilitat LGBT i lluitar contra l'homofòbia en el món de l'esport. Per això el grup en el marc del Club s'adhereix a totes les campanyes i iniciatives possibles que persegueixen la igulatat, visibilitat i solidaritat com ara: Pedalada del Dia de l'Orgull LGTB, Desfilada del Pride, Pedalària del Dia Mundial de la Sida, Panteresports, Jornades Panterils, DonaSport...

28 6 15

 

Tots els inscrits a la llista de distribució estan per descomptat convidats a participar en l'organització i realització d'aquestes activitats!

IMG 20140628 WA0022