Coral BRS

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/barcelonarainbowsingers

La coral Barcelona Rainbow Singers (BRS) neix al març de 2010 dintre del Club Esportiu Les Panteres Grogues. És un grup LGBT i heterofriendly, obert a tothom qui estimi la música i vulgui cantar.

Som una coral de veus mixtes formada per cantants amateurs i professionals, pionera a l'Estat Espanyol, ja que tenim un repertori contemporani de diferents estils, sobretot adaptacions de cançons de musicals i pop en diferents idiomes, amb una posada en escena dinàmica.

BRS forma part de la Federació Catalana d'Entitats Corals.

On?

Assagem cada dilluns de 20:00h a 23:00h. El nostre local d'assaig està situat a la ciutat de Barcelona, prop de la Sagrada Família.

Quant?

Paguem una quota mensual de 15€ per cobrir les despeses del grup (director musical, local d'assaig, vestuari, etc.).

A més, els membres del BRS som socis del Club Esportiu Les Panteres Grogues, per la qual cosa hem de pagar la quota anual a través de la pàgina web del club: www.panteresgrogues.cat

Contacte

Tenim diversos canals de comunicació:

• L'adreça de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

• El nostre grup al Facebook: http://www.facebook.com/barcelonarainbowsingers

En cas que t'interessi formar part del grup, escriu-nos i l'equip de coordinació t'atendrà i t'explicarà com funcionem.

Llegeix més ...

Notícies

Nou concert de BRS

Els Barcelona Rainbow Singers, coral de Panteres Grogues, tornem un any més amb un nou espectacle. Aquesta vegada l'hem titulat MOVIE IT!

Si ens voleu venir a veure, el concert és dissabte 25 de juny a les 20h a l'Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190). Prepareu-vos per escoltar...

Llegeix més ...