Dansa

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/PanteresGroguesDansa

DANSA

 

Som la secció de dansa de Panteres Grogues. La nostra secció de està composta per nois i noies interesats/des en desenvolupar el seu potencial artístic i expressiu a través de la dansa en un ambient de diversió. Els nostres assajos tenen l'objectiu d'aprendre a ballar diferents estils i formes de dansa mitjançant la tècnica i la coreografia. Treballem la tècnica, la flexibilitat i l'expressió corporal amb la base de jazz barrejada amb diferents estils i tècniques. En la part de coreografia aprenem a posar en pràctica l'estil, l'expressibitat i la execució del moviment, així com a balalr en grup amb transicions en muntatges musicals amb estils comercials com el dance, el hip-hop y el jazz fusion.  

Assajos.

🗓 Divendres.
⏱ De 19:30h a 21:00h. (Classe) / De 21:00h a 21:45h. (Taller exhibició i competició).
🤝 Classe: 30€ / mes. Taller: 20€ / mes. Clase + taller: 50€ / mes + quota soci de Panteres Grogues.
📍 Centre Cívic Drassanes (Carrer Nou de la Rambra, 43). L3 Drassanes.

Per apuntar-te a qualsevol activitat de la nostra secció cal ser soci/a de Panteres Grogues. Apunta't! Som un club esportiu i cultural sense anim de lucre que té per objectiu oferir a persones LGTBI+ & Friends un espai on tothom pugui desenvolupar la seva activitat de manera lliure. 

Vine a probar un classe gratuïta. Escriu-nos per rebre tota la informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Nota: El número de compte de la secció de dansa de Panteres Grogues és La Caixa: ES18 - 2100 - 0796 - 47 - 0200273044. És necessari fer la transferència abans del dia 5 de cada mes. És obligatori fer-se soci/a durant el primer mes d'incorporació a la secció de dansa. 

 

 

a-01.jpg
 
 
Quin tipus de dansa fem?
 
L'objectiu d'aquest nou curs 16-17 de Panteres Grogues Dansa és aprendre a ballar el màxim nombre d'estils i formes de dansa mitjançant la tècnica i coreografia. La base de la metodologia és la fusió d'estils i forma d'ensenyar. Aquesta metodologia és la millor manera de saber interpretar els diferents estils de dansa. Es treballa la tècnica, flexibilitat i expressió corporal amb la base de jazz barrejada amb diferents estils i tècniques, entre elles LIMON i GRAHAM. En la part coreogràfica, serà on aprendrem a ballar una coreografia i a posar en pràctica l'estil d'expressivitat i l'execució del moviment, així com a ballar en grup amb transicions amb els estils de comercial dance, hip-hop i jazz fusió. 
En cadascuna de les classes es segueix una estructura d'escalfament, tècnica, coreografia i estiraments. Dins de cada classe es treballa en tres apartats:
 
1.- Escalfament i base tècnica
2.- Coreografia
3.- Estiraments
 
No és necessari tenir coneixements ni habilitats de dansa prèvies per a la participació en aquest grup. Cal ser soci@ de Panteres Grogues per participar en aquesta secció.
 
Professor: 
 
Jesús Martín Márquez, coreògraf, professor de dansa, model i ballarí en musicals. Ha treballat en musicals, publicitat i TV. Ha participat en diferents programes de TV com "Fama a bailar!", la sèrie de Cuatro "Dreamland" i el musicals "Hoy no me puedo levantar". Coreògraf per a companyies de competició de hip-hop, espectacles per a diferents esdeveniments per les marques NIKE, ADIDAS, INTERSPORT, empreses privades, etc. Director del seu propi centre d'arts escèniques i dansa. Actualment, és coordinador en un centre de dansa impartint classe des de fa més de 12 anys. Una de les seves millors tècniques de treball és la pedagogia infundada en l'alumnat des dels 4 anys fins a senior.