Esquaix

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La secció d'esquaix de Panteres Grogues es va crear l'any 2001 i els seus membres han participat en diversos tornejos per a gais i lesbianes arreu d'Europa. La popularitat que l'esquaix té entre gays i lesbianes del nord d'Europa (Alemanya, Holanda, Regne Unit, Suïssa, França,...) contrasta amb pocs seguidors al sud, però ens manté motivats per seguir jugant a Barcelona per a tots els nostres amics i amigues de casa i de fora. Sens dubte el clima és un factor determinant per aquest esport que sempre es juga en pista coberta.

La secció d'Esquaix de Panteres Grogues ha organitzat amb molt d'èxit les competicions d'aquest esport dins del Campionat Multiesportiu Panteresports .

Entrenaments : La inscripció s'haurà de fer mes a mes. Tenim dos dies d'entrenament: Divendres de 20h30 a 22h i diumenges de 19h a 20h a l'Esportiu Rocafort.

Preu: 30 €/mes. Això inclou l'ús de les instal·lacions de l'Esportiu Rocafort durant tot el diumenge (gimnàs, etc.). Tot i que l'hora de jugar a esquaix serà de 19h a 20h.

Inscripció: Cal fer una transferència o ingrés al compte d'Esquaix PG "la Caixa": ES11 2100-0796-41-0200233694 amb l'import segons si sou socis o no. Recordeu d'assenyalar clarament el vostre nom en el pagament. També cal que envieu un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb el vostre nom complet.

Si us agrada l'esquaix o si voleu començar a jugar amb nosaltres, només cal que ens envieu un mail.

Lloc: "Esportiu Rocafort" Carrer de

Llegeix més ...

Notícies

Èxit de la secció d'esquaix a Praga

La secció d'esquaix de Panteres Grogues ha aconseguit un gran èxit aquest cap de setmana a la Prague Rainbow Spring, una competició multi-esportiva organitzada per Alcedo, un club esportiu LGTB de la República Txeca.

Tres membres de la secció d'esquaix hi van participar. L'Albert Piqué va aconseguir la primera posició...

Llegeix més ...

Més articles...