Esquaix

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Esquaix?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Esquaix?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

Èxit de la secció d'esquaix a Praga

La secció d'esquaix de Panteres Grogues ha aconseguit un gran èxit aquest cap de setmana a la Prague Rainbow Spring, una competició multi-esportiva organitzada per Alcedo, un club esportiu LGTB de la República Txeca.

Tres membres de la secció d'esquaix hi van participar. L'Albert Piqué va aconseguir la primera posició a la secció D del torneig, deixant la segona i tercera posició en mans de components de l’equip amfitrió.

Aquest és el resultat de l’esforç d’una de les seccions més petites de Panteres Grogues, però no per això menys actives. Si hi esteu interessats en conèixer aquest esport, s'entrenen a l’Esportiu Rocafort (Floridablanca, 41) cada divendres i diumenge al vespre.

La Prague Rainbow Spring és una competició per a gais i lesbianes que s'ha fet del 4 al 6 de maig a la capital de la República Txeca. En la tretzena edició s'han fet competicions en sis esports: bàdminton, bitlles, ciclisme, golf, esquaix i voleibol. Hi han participat esportistes de 44 ciutats europees. 

Esquaix Praga