Futbol masculí

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/Panteres-Grogues-Futbol-215417251853240/

 

Som la secció de futbol masculí de Panteres Grogues. La nostra secció de està composta per nois que busquen practicar el nostre esport favorit en un ambient de diversió i sana competitivitat.

🗓 Dimarts.
De 21:15h a 22:15h.
🤝 7€ / entrenament o 20€ / mes + cuota soci de Panteres Grogues.
📍 Tarr Vall d'Hebron (Passeig Vall d’Hebron, 171). L3 Mundet.

Vine a jugar amb nosaltres, escriu-nos per rebre tota la més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A més a més, participem en una lliga amateur de futbol 7 els divendres a la nit als mateixos camps on entrenem. Tenim tres equips: PG United, PG Athletic y Sporting PG. Els horaris són variables en funcií de cada equip). Animem a tots aquells que vulguin venir a donar-nos suport! En la secció de noticies pots trobar els calendaris amb els horaris.

Per jugar amb nosaltres cal ser soci de Panteres Grogues. Fes-te membre, som un club esportiu i cultural sense anim de lucre que té per objectiu oferir a persones LGTBI+ & Friends un espai on tothom pugui desenvolupar la seva activitat de manera lliure. 

 

 Sin titulo 1

 

Nota: Els pagaments (llevat de la quota de soci de Panteres Grogues) han de fer-se al següent nombre de compte de La Caixa: ES42 2100 0796 42 0200232796. Indicar, si us plau, nom complet i la modalitat (entreno o competició) i terme del pagament (mensual, trimestral o anual).

Llegeix més ...

Notícies