Futbol masculí

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/panteresgrogues

Som la secció de futbol masculí de Panteres Grogues. La nostra secció de està composta per nois que busquen practicar el nostre esport favorit en un ambient de diversió i sana competitivitat.

🗓 Dimarts.
De 21:15h a 22:15h.
🤝 7€ / entrenament o 20€ / mes + cuota soci de Panteres Grogues.
📍 Tarr Vall d'Hebron (Passeig Vall d’Hebron, 171). L3 Mundet.

Vine a jugar amb nosaltres, escriu-nos per rebre tota la més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A més a més, participem en una lliga amateur de futbol 7 els divendres a la nit als mateixos camps on entrenem. Tenim tres equips: PG United, PG Athletic y Sporting PG. Els horaris són variables en funcií de cada equip). Animem a tots aquells que vulguin venir a donar-nos suport! En la secció de noticies pots trobar els calendaris amb els horaris.

Per jugar amb nosaltres cal ser soci de Panteres Grogues. Fes-te membre, som un club esportiu i cultural sense anim de lucre que té per objectiu oferir a persones LGTBI+ & Friends un espai on tothom pugui desenvolupar la seva activitat de manera lliure. 

INSCRIU-TE!

 

Nota: Els pagaments (llevat de la quota de soci de Panteres Grogues) han de fer-se al següent nombre de compte de La Caixa: ES42 2100 0796 42 0200232796. Indicar, si us plau, nom complet i la modalitat (entreno o competició) i terme del pagament (mensual, trimestral o anual).

Llegeix més ...

Notícies

PANTERES AL CAMPIONAT D'EUROPA DE FUTBOL GAI

L'equip masculí de futbol de Panteres Grogues participarà al Campionat d'Europa de Futbol Gai, organitzat per la IGLFA (International Gay and Lesbian Football Association) que se celebrarà a la ciutat anglesa de Manchester dels dies 9 al 12 de Juny de 2011. És la primera vegada que se celebra una...

Llegeix més ...