Ioga

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/groups/153579167125

El grup de PG de Ioga i Meditació practiquem els dilluns i els dimecres Asana (postures) i Pranayama (control de la respiració) i Meditació els dimarts. A més a més, organitzem tallers i retirs per a aprofundir en la pràctica del ioga i la meditació.

És important que et donis d’alta a la Llista de distribució, ja que totes les comunicacions (novetats, canvis, cancel·lacions, etc.) es fan a traves d’aquest canal. També ens trobaràs al Facebook: Panteres Grogues Ioga.

QUÈ ÉS EL IOGA?

La paraula ioga significa unió i és un sistema que ens permet integrar i harmonitzar el cos, la ment i l'ésser. El ioga és una eina que ens ajuda: ens fa més flexibles - de cos i de ment -, més serens i més capaços de controlar les nostres emocions. Les pràctiques de Hatha Ioga, el ioga de les postures, busquen fer-nos conscients de l'energia que resideix al nostre interior i augmentar-la, equilibrar-la i harmonitzar-la.

BENEFICIS DEL IOGA

Mitjançant la realització de les postures (asanes) i els exercicis de control de la respiració (pranayama), desenvoluparàs força i flexibilitat a nivell físic i equilibri i harmonia a nivell mental i espiritual. 

NIVELLS

La pràctica està oberta a tots els nivells, des de persones que mai han practicat, fins a les que tenen una pràctica avançada. Donem opcions depenent del nivell que tinguis. 

QUAN PRACTIQUEM?

  • Dilluns de 20h00 a 21h30: HATHA VINYASA IOGA (amb la Silvia)
  • Dimarts de 20h00 a 21h30: MEDITACIÓ (amb el Javier)
  • Dimecres de 20h00 a 21h30: HATHA VINYASA IOGA (amb el Bruce)

És molt important ser-hi 10 min abans de qualsevol sessió per poder-te canviar i així començar la sessió de manera puntual.

ON?

  • Dilluns: Palau Alòs, Carrer Sant Pere Més Baix 55 
  • Dimarts: Espai Ronda, Ronda de St. Pere, 58 
  • Dimecres: Espai Ronda, Ronda de St. Pere, 58                      

    Llegeix més ...

Notícies