Ioga

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/groups/153579167125

IOGA i MEDITACIÓ - CURS 2017/2018

El grup de PG de Ioga i Meditació practiquem els dilluns i els dimecres Asana (postures) i Pranayama (control de la respiració) i Meditació els dimarts. A més a més, organitzem tallers i retirs per a aprofundir en la pràctica del ioga i la meditació.

És important que et donis d’alta a la Llista de distribució, ja que totes les comunicacions (novetats, canvis, cancel·lacions, etc.) es fan a traves d’aquest canal. També ens trobaràs al Facebook: Panteres Grogues Ioga.

QUÈ ÉS EL IOGA?

La paraula ioga significa unió i és un sistema que ens permet integrar i harmonitzar el cos, la ment i l'ésser. El ioga és una eina que ens ajuda: ens fa més flexibles - de cos i de ment -, més serens i més capaços de controlar les nostres emocions. Les pràctiques de Hatha Ioga, el ioga de les postures, busquen fer-nos conscients de l'energia que resideix al nostre interior i augmentar-la, equilibrar-la i harmonitzar-la.

BENEFICIS DEL IOGA

Mitjançant la realització de les postures (asanes) i els exercicis de control de la respiració (pranayama), desenvoluparàs força i flexibilitat a nivell físic i equilibri i harmonia a nivell mental i espiritual. 

NIVELLS

La pràctica està oberta a tots els nivells, des de persones que mai han practicat, fins a les que tenen una pràctica avançada. Donem opcions depenent del nivell que tinguis. 

QUAN PRACTIQUEM?

  • Dilluns de 20h00 a 21h30: HATHA VINYASA IOGA (amb la Silvia)
  • Dimarts de 20h00 a 21h30: MEDITACIÓ (amb el Javier)
  • Dimecres de 20h00 a 21h30: HATHA VINYASA IOGA (amb el Bruce)

És molt important ser-hi 10 min abans de qualsevol sessió per poder-te canviar i així començar la sessió de manera puntual.

ON?

  • Dilluns: Palau Alòs, Carrer Sant Pere Més Baix 55 
  • Dimarts: Espai Ronda, Ronda de St. Pere, 58 
  • Dimecres: Espai Ronda, Ronda de St. Pere, 58                      

    Llegeix més ...

Notícies
IOGA NIDRA el 23 d'octubre

Hola ioguis!

Reprenem els tallers de dissabte, que l'any passat vam estar fent una
vegada al mes aproximadament, amb una pr ctica de Yoga Nidra dirigida per
la Cristina Tejada..

Però , qué és el Yoga Nidra? La Cristina ens ho explica:

El Yoga Nidra es una importante técnica tántrica...

Llegeix més ...

Més articles...