Ioga

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/groups/153579167125
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Ioga?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Ioga?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

CURS 2012/2013

El grup de PG de Ioga practica dues vegades a la setmana (dilluns i el dijous) i fa pràctiques o tallers alguns divendres i dissabtes, per a principiants, per a profunditzar la pràctica de ioga i per a meditació.

És important que et donis d’alta a la Llista de distribució, ja que totes les comunicacions (novetats, canvis, cancel·lacions, etc.) es fan a traves d’aquest canal. També ens trobaràs al Facebook: Panteres Grogues Ioga.

QUÈ ÉS EL IOGA?

La paraula ioga significa unió i és un sistema que ens permet integrar i harmonitzar el cos, la ment i l'ésser. El ioga és una eina que ens ajuda: ens fa més flexibles - de cos i de ment -, més serens i més capaços de controlar les nostres emocions. Les pràctiques de Hatha Ioga, el ioga de les postures, busquen fer-nos conscients de l'energia que resideix al nostre interior i augmentar-la, equilibrar-la i harmonitzar-la.

BENEFICIS DEL IOGA

Mitjançant la realització de les postures (asanes), desenvoluparàs força, flexibilitat i equilibri a nivell físic i, a més a més, milloraràs la teva atenció conscient i, per tant, la teva concentració.

NIVELLS

La pràctica està oberta a tots els nivells, des de persones que mai han practicat, fins a les que tenen una pràctica avançada. Donem opcions depenent del nivell que tinguis. El ioga que practiquem és essencialment físic.

QUAN PRACTIQUEM?

Dilluns de 20h a 21h30: IOGA Dharma 

Dijous de 20h a 21h30: IOGA Iyengar

Divendres de 20h a 21h30: IOGA Sivananda-Vinyasa

Dissabte primer de mes de 12h a 13h30: MEDITACIÓ

És molt important ser-hi 10 min abans de qualsevol sessió per poder-te canviar i així començar la sessió de manera puntual.

ON?

Dilluns: Palau Alòs, c/Sant Pere Més Baix 55Amb el metro: [L1]: Urquinaona o Arc de Triomf.

Dijous, divendres i dissabtes: Centre Tarika, c/Gran de Gràcia 115, 2-2 Amb el metro [L3]: Fontana o els FGC [L6, L7 i Línea del Vallès]: Sant Gervasi, Plaça Molina i Gràcia.

COM M’APUNTO?

Dóna't d'alta a la llista de distribució de la secció de ioga i envia'ns un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Podràs fer una sessió de prova i després, si t'ha agradat, acollir-te a alguna de les formules que oferim.

QUOTES

Mensual

- 1 cop per setmana: 15 €/mes

2 cops per setmana: 20 €/mes

- 3 cops per setmana: 25€/mes

>> Cal fer l'ingrés abans del dia 5 de cada mes al compte de Ioga, indicant el vostre nom complert:

Panteres Grogues Ioga - La Caixa - 2100-0796-43-0200229992

Cal que siguis soci de Panteres Grogues per poder venir. Dóna't d'alta a través de: www.panteresgrogues.cat/registre

Si no vinguessis durant dos mesos, automàticament et donarem de baixa per donar prioritat a nous ioguis. Si t'interessés més endevant, torna'ns a enviar un email.

Dissabtes

Per a Meditació: 5€ / Gratuit pels aturats i membres del grup de ioga.

Es pagarà en efectiu abans de començar la pràctica.

MATERIAL

Porta roba còmode (a poder ser pantalons curts), una estora antilliscant per practicar ioga, blocs i un cinturó. Trobaràs el kit de ioga Domiyos al Decathlon  que porta aquests tres últims elements.

MÉS INFORMACIÓ

Envia'ns un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

BIBLIOGRAFIA

"La meva guia de ioga" de Glòria Rosales i Gordana Vranjes. La Veu D'Helios. Viena Edicions

"Aprendo Yoga" de André Van Lysebeth. Editorial Urano

"La luz del Yoga" de B.K.S. Iyengar. Editorial Kairós

LINKS D'INTERÉS

ALTRES GRUPS DE IOGA LGTB

www.buhozen.org (Madrid)

www.startschuss-hamburg.de (Hamburg, Alemanya)

PÀGINES WEB

www.yogajournal.es

www.yogasfera.com

www.yogajournal.com (en anglès)