Natació Sincronitzada

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/panteresgrogues

 

Som la secció de Natació sincronitzada de Panteres Grogues. La nostra secció està composta per nois i noies que busquen practicar el nostre esport en un ambient de diversió i sana competivitat. Tenim diferents nivells i aquest any hem iniciat el 1er curs de nens i nenes de entre 8 i 17 anys (sincro kids). 

Entrenaments adults.

🗓 Dilluns, dijous i divendres. 

De 21:00h a 22:30h. (Diferents nivells).

🤝 25€ / mes: 1 dia a la setmana. 40€ / mes: 2 dies a la setmana i 60€ / mes: 3 dies a la setmana. + quota soci/a de Panteres Grogues. 

📍 Piscina Bernat Picornell (Avinguda de l'Estadi, 30-38). 

 

Entrenaments Sincro Kids.

🗓 Dimecres i divendes.

⏱ Dimecres de 18:00h a 19:00h. (estiraments + ball a Seven Dance) i divendres de 17:45h a 19:15h (Piscina - tècnica).

🤝 35€ / mes: 1 dia a la setmana o 55€ / mes: 2 dies a la setmana.

📍 Piscina Bernat Picornell (Avinguda de l'Estadi, 30-38). 

 

Per apuntar-te a la nostra secció és necessari ser soci/a de Panteres Grogues. Apunta't! Som un club esportiu i cultural sense ànim de lucre que te per objectiu oferir a persones LGTBI+ & Friends un espai on tots i totes puguin desenvolupar la seva activitat de manera lliure. 

Pots provar un entrenament gratuït. Escriu-nos per rebre tota la informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

INSCRIU-TE! 

 

Mes info. 

Els ENTRENADORS  són :

- Pau Ribes , primer nadador espanyol de sincronitzada en participar en un campionat mundial en la modalitat de duo mixte acompayat

Llegeix més ...

Notícies

Sincro Kids

Sincro

PANTERES GROGUES Inaugura nueva sección deportiva SINCRO KIDS, Natación sincronizada para niños y niñas entre 7 y 17 años.

¿POR QUÉ NATACIÓN SINCONIZADA?

La sincronizada es una disciplina deportiva que combina los beneficios de la natación como deporte trabajando la fuerza, la resistencia, la respiración y la técnica de todo...

Llegeix més ...