Natació Sincronitzada

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/groups/47098286590

logotrAl Novembre de 2008 un grup de nois de Panteres vam iniciar amb molta il.lusió, el primer equip de l'Estat espanyol de Natació Sincronitzada Masculina. Però en aquests anys d'entrenaments, competicions i exhibicions ens hem enriquit amb la incorporació de noies constituïnt un équip mixte cohesionat i molt engrescat.

Aquest curs 2017-2018 comencem amb 4 días d'entrenament a les Piscines Bernat Picornell e iniciem el 1er grup de nens/nenes de 8 a 17 anys ( sincroKIDS )

 

 

HORARIS ADULTS:                            

- Dilluns de 21.00-22.30.    Grupos de diferentes niveles .              

- Dimecres de 21.00-22.30.    Grupos de diferentes niveles.             

- Dijous de 21.30-22.30. Grupo de Iniciación de Sincro. 

- Divendres de 21.00 a 22.30 . Grupo de diferentes niveles. 

 

HORARI SINCROKIDS:

- (Dimecres de 18.00-19.00h. Estiraments+Ball a SevenDance)*

- Divendres de 17.45-19.15h. Piscina.Técnica sincro a Picornell.

* Opció a plantejar en un futur, 

 

Els ENTRENADORS  són :

- Pau Ribes , primer nadador espanyol de sincronitzada en participar en un campionat mundial en la modalitat de duo mixte acompayat de la Gemma Mengual ( Kazan 2015 ) . Posteriorment a participat com a duo mixte amb Berta Ferreras a la Wordl Trophy ( Beijing 2016 ) , als Campionats Europeos de Natació ( Londres 2016 ) i als Mundials de Natació ( Budapest 2017 ) , aconseguint medalles. Actualment entrena intensament al CAR on viu i fa de monitor de natació sincronitzada a Europa Sport Centre.

- Iris Brunso , experta nedadora de natació sincronitzada que practca des de els 6 anys, monitora de natació  sincronitzada i coordinadora a Europa Sport Centre . Emprenedora de l'empresa d'espectacles aquàtics WoMenSynhcro .

- Maria Munyart  , nedadora de natació sincronitzada des dels 6 anys i entrenadora. 

- Alba Neila Jiménez , entrenadora de natació per infants.

Llegeix més ...

Notícies

Sincro Kids

Sincro

PANTERES GROGUES Inaugura nueva sección deportiva SINCRO KIDS, Natación sincronizada para niños y niñas entre 7 y 17 años.

¿POR QUÉ NATACIÓN SINCONIZADA?

La sincronizada es una disciplina deportiva que combina los beneficios de la natación como deporte trabajando la fuerza, la resistencia, la respiración y la técnica de todo...

Llegeix més ...