Natació Artística

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/panteresgrogues

 

Som la secció de Natació sincronitzada de Panteres Grogues. La nostra secció està composta per nois i noies que busquen practicar el nostre esport en un ambient de diversió i sana competivitat. Tenim diferents nivells d'adults de 17 a 65 anys  i aquest any hem iniciat el 3er curs de nens i nenes de entre 7 i 16 anys (sincro kids). 

Entrenaments adults.

🗓 Dilluns,dimarts, dimecres i dijous. 

De 20:30h a 22:00h. (Diferents nivells). El nivell iniciació es fa específicament Dimarts i Dijous . 

🤝 35€ / mes: 1 dia a la setmana. 50€ / mes: 2 dies a la setmana i 60€ / mes: 3 dies a la setmana. + quota soci/a de Panteres Grogues. 

📍 Piscina Bernat Picornell (Avinguda de l'Estadi, 30-38). 

 

Entrenaments Sincro Kids.

🗓 Dimarts i Dijous.

⏱ De 17:45h a 19:15h. (estiraments - piscina - natació+ tècnica + coregrafia ).

🤝 35€ / mes: 1 dia a la setmana o 50€ / mes: 2 dies a la setmana.

📍 Piscina Bernat Picornell (Avinguda de l'Estadi, 30-38). 

 

Per apuntar-te a la nostra secció és necessari ser soci/a de Panteres Grogues. Apunta't! Som un club esportiu i cultural sense ànim de lucre que te per objectiu oferir a persones LGTBI+ & Friends un espai on tots i totes puguin desenvolupar la seva activitat de manera lliure. 

Pots provar un entrenament gratuït. Escriu-nos per rebre tota la informació a:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

INSCRIU-TE! 

 

Mes info. 

Els ENTRENADORS  són :

- Pau Ribes , primer nadador espanyol de sincronitzada en participar en un campionat

Llegeix més ...

Notícies