Natació Artística

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/panteresgrogues
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.natacio.sincronitzada?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.natacio.sincronitzada?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

Natació Sincronitzada

 

Som la secció de Natació sincronitzada de Panteres Grogues. La nostra secció està composta per nois i noies que busquen practicar el nostre esport en un ambient de diversió i sana competivitat. Tenim diferents nivells d'adults de 17 a 65 anys  i aquest any hem iniciat el 3er curs de nens i nenes de entre 7 i 16 anys (sincro kids). 

Entrenaments adults.

🗓 Dilluns,dimarts, dimecres i dijous. 

De 20:30h a 22:00h. (Diferents nivells). El nivell iniciació es fa específicament Dimarts i Dijous . 

🤝 35€ / mes: 1 dia a la setmana. 50€ / mes: 2 dies a la setmana i 60€ / mes: 3 dies a la setmana. + quota soci/a de Panteres Grogues. 

📍 Piscina Bernat Picornell (Avinguda de l'Estadi, 30-38). 

 

Entrenaments Sincro Kids.

🗓 Dimarts i Dijous.

⏱ De 17:45h a 19:15h. (estiraments - piscina - natació+ tècnica + coregrafia ).

🤝 35€ / mes: 1 dia a la setmana o 50€ / mes: 2 dies a la setmana.

📍 Piscina Bernat Picornell (Avinguda de l'Estadi, 30-38). 

 

Per apuntar-te a la nostra secció és necessari ser soci/a de Panteres Grogues. Apunta't! Som un club esportiu i cultural sense ànim de lucre que te per objectiu oferir a persones LGTBI+ & Friends un espai on tots i totes puguin desenvolupar la seva activitat de manera lliure. 

Pots provar un entrenament gratuït. Escriu-nos per rebre tota la informació a:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

INSCRIU-TE! 

 

Mes info. 

Els ENTRENADORS  són :

- Pau Ribes , primer nadador espanyol de sincronitzada en participar en un campionat mundial en la modalitat de duo mixte acompayat de la Gemma Mengual ( Kazan 2015 ) . Posteriorment a participat com a duo mixte amb Berta Ferreras a la Wordl Trophy ( Beijing 2016 ) , als Campionats Europeos de Natació ( Londres 2016 ) i als Mundials de Natació ( Budapest 2017 ) , aconseguint medalles. Actualment entrena intensament al CAR on viu i fa de monitor de natació sincronitzada a Europa Sport Centre.

- Amber Bakker , ex-nedadora de la selecció espanyola de natació sincronitzada 

- Helena , nedadora experimentada de sincro i entrenadora de nenes i adolescents . 

- Jess  , entrenadora de natació per infants. Entrenadora de SincroKIDS. 

Els nedadors/es poden entrar a canviar-se i escalfar , 30' abans de la classe ( en adults a partir de les 20:00h ) . 

La clase es divideix en : temps previ d'estiraments uns 30min abans d'entrar a l'aigua  guits per l'entrenadora , i dins la piscina durant tot una hora  : temps de calentament , temps de técnica i temps de coreografia. El primer apartat consisteix en fer llargs dels diferents estils de natació i apnea , en el segon practiquem la técnica de sincro i la resistencia en forma de sèries en que s'alternen diferents aprenentatges. En el temps de coreografia practiquem pròpiament la corografia que portarem a exhibicions i campionats , cadascú la part que tigui assignada.

Els sincroKIDS tenen  classe a les piscines Bernat Picornell on realitzen estiramenta a peu de piscina (20'') , escalfament i reforç de natació (20'') , técnica de sincro (30'') i coreografia (20'').  

En un futur volem que tinguin : una classe dimecres d'estiraments (20'')  i ball (40'') en que s'ensenya coordinació i ritme .

Si vols apuntar-t'hi no ho dubtis més i vine a nedar amb nosaltres. Segur que t'encantarà. En aquest moment busquen especialment nois que s'engresquin a començar en aquest esport , tutelats pel primer varó sincronitzat espanyol , Pau Ribes . 

I també menors de 18 anys per potenciar amb força el grup de sincroKIDS.  

li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 9.0px Verdana; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000} span.s1 {font: 10.8px Verdana; -webkit-text-stroke: 0px #000000} span.s2 {font-kerning: none} span.s3 {font: 10.8px Verdana} span.s4 {text-decoration: underline ; font-kerning: none} ul.ul1 {list-style-type: disc}