Natació

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/panteresgrogues
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Natacio?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Natacio?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

Els nedadors de Panteres Grogues es treuen la roba per una bona causa

alt

Per segona vegada en la seva història, els nois de la secció de natació del club esportiu LGTB Panteres Grogues s'han deixat fotografiar per a un calendari. Fa dos anys ho van fer per intentar millorar la situació econòmica del seu club i va ser un èxit. Aquesta vegada s'han tornat a retratar en banyador però amb un objectiu benèfic: col·laborar amb el centre BCN Checkpoint, una entitat que lluita per la detecció i prevenció precoç del VIH.

Les imatges del calendari són obra de Juan Pablo Santamaría, fotògraf molt conegut en el món gai i acostumat a retratar homes molt atractius per a diferents empreses i publicacions. Aquest no és el primer calendari que fa. També és l'autor del calendari de Manhunt o el d'artistes com ara José Galisteo.

"El nostre primer calendari es va vendre molt bé i ens va ajudar econòmicament. Aquest any la nostra situació financera és molt millor però hem volgut tornar a fer un calendari per passar-ho bé, donar a conèixer al grup i també col·laborar amb una associació que creiem que fa un gran treball", explica el coordinador de la colla, Mano Ventura.

Més de 2000 fotos

En el seu calendari del 2014 apareixen 21 nedadors que es van deixar retratar a l'hotel Axel i en una piscina del barri del Raval. En total s'han fet més de 2000 fotografies de les que s'han escollit una dotzena que il·lustren el producte definitiu, ple d'imatges amb tot tipus de nois. El disseny final és obra de Shoot 115, un estudi fotogràfic amb més de 10 anys d'experiència en el món de la imatge i el disseny.

El calendari estarà a la venda a mitjans novembre al preu de 10 € i es podrà adquirir als següents llocs:

  • Llibreria Còmplices (Cervantes, 4. Barcelona)
  • Llibreria Antinous (Josep Anselm Clavé, 6. Barcelona)
  • Llibreria Berkana (Hortaleza, 62. Madrid)
  • Axel Hotel (Aribau, 33. Barcelona)
  • Boyberry Barcelona (Calàbria, 96)
  • Boyberry Madrid (Valverde, 3)
  • També es pot comprar online a la pàgina web de la llibreria Còmplices : www.libreriacomplices.com

Per presentar el calendari, els nedadors de Panteres Grogues han organitzat una festa que tindrà lloc el divendres 8 de novembre a les 23.30 h a l’hotel Axel.