Membres

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

CN AquaMàsters i Panteres Grogues Natació organitzen un stage de natació per a nedadors màsters federats

02cartellEls dos clubs de natació màster organitzen un stage de natació del 20 al 22 de novembre de 2015 dirigit a nedadors i nedadores màsters federats. Hi ha un límit de 80 places! Informació i inscripcions a: https://goo.gl/6XMxeh

El març de 2015, Panteres Grogues Natació va organitzar un stage de natació durant un cap de setmana a la piscina olímpica de Lloret de Mar. En aquest stage hi van participar nedadors i nedadores dels clubs membres de l'ADI (Asociación Deportiva Ibérica). Van venir nedadors d'Halegatos (Madrid), Elaios (Saragossa) i Samarucs (València) a més a més dels nedadors de Panteres Grogues. L'estada va ser un èxit i va estar molt ben valorada per tots els que hi van prendre part. 

Més endavant, Panteres Grogues va col·laborar amb l'organització del 1r. Open AquaMàsters, una competició de natació dins del calendari de la FCN (Federació Catalana de Natació), iniciant així una estreta col·laboració entre els dos clubs. 

Aprofitant l'experiència del stage i la bona sintonia amb AquaMàsters, ara ens diposem a organitzar un stage dirigit a tots els nedadors màsters federats.

L'estada constarà de 4 entrenaments (3x1,5h + 1x2h) a l'excel·lent piscina olímpica de Lloret de Mar amb entrenadors de primera i amb allotjament a l'Hotep Olympic que hi ha just al costat de la piscina.