Rem

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/rem.panteres.grogues/

Vols practicar un esport integrador, que promou l’esperit d’equip, l’associacionisme i la disciplina i que recupera i promou una activitat pròpia del litoral català? VINE A REMAR AMB NOSALTRES! 

QUINES MODALITATS DE REM PRACTIQUEM?

Actualment practiquem el REM AMB LLAGUT: El llagut és una embarcació de rem amb banc fix típica del Mediterrani, equivalent a les traineres del Cantàbric. Antigament aquesta embarcació es feia servir per sortir a pescar i també podia anar equipada amb una vela llatina.

Un llagut fa uns 7,5 metres de llarg per 2 de mànega, pesa uns 300 kg i es fabrica amb fibra de vidre, amb interiors de fibra de carboni i alumini. La tripulació consta de 8 persones més un timoner.

A més a més, des del Novembre 2017 hem incorporat la modalitat de REM en BANC MÒBIL. Concretament un bot 4x de la marca EURODIFUSSION’S.

Aquest tipus de rem deriva del rem olímpic, però son embarcacions més amples i estables per poder remar a mar obert. Son embarcacions de poc més de 10 metres de llarg i uns 150 kg de pes. La tripulació és de 4 persones + timoner.

ON REMEM?

La tripulació de Panteres Grogues rema fent servir les instal·lacions del BARCELONA INTERNATIONAL SAILING CENTER (BISC), just sota la placa fotovoltaica del Fòrum.

QUANT COSTA?

La quota són 55 euros mensuals. Inclou tot l’entrenament relatiu al rem (entrenador, embarcacions, material, entrenaments…) i, a més, tindràs accés lliure i il·limitat a les instal·lacions del BISC (gimnàs, sala d’spinning, sauna, pàrking, etc.) durant el seu horari d’apertura (de dilluns a diumenge de 07:00 a 22:00).

Per poder entrenar amb nosaltres, a més, has de ser soci de Panteres Grogues.

QUAN REMEM?

Atès que el rem és un esport d’equip, hem intentat adaptar els horaris de manera que permetin la participació de tot el grup. Així, entrenem dos dies

Llegeix més ...

Notícies