Rem

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/rem.panteres.grogues/

 

Som la secció de rem de Panteres Grogues. La nostra secció de està composta per nois i noies que busquen practicar el nostre esport en un ambient de diversió i sana competivitat. Actuament practiquem el rem amb llagut amb tripulació per a vuit persones més un timoner i en banc mòvil per a quatre persones més un timoner. Entrenem totes les setmanes amb torns de 60 min i participem en regates per tota Europa. 

Entrenaments.

🗓 Dijous, dissabtes i diumenges.
 Dijous (19:00h i 20:00h), dissabtes i diumenges (8:30h, 9:45h, 11:00h i 12:15h). Torns de 60 min.
🤝 Entrenaments: 55€ / mes + quota soci de Panteres Grogues. (Amb accés lliure i il·limitat a les instal·lacions del BISC).
📍 Barcelona International Sailing Center (Moll de la Vela, s/n, Parc del Fòrum). M L4 El Maresme - Fòrum.

Vine el primer dia de proba! Si t'agrada, per apuntar-te a la nostra secció cal ser soci/a de Panteres Grogues. Apunta't! Som un club esportiu i cultural sense anim de lucre que té per objectiu oferir a persones LGTBI+ & Friends un espai on tothom pugui desenvolupar la seva activitat de manera lliure. 

Escriu-nos per rebre tota la informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

INSCRIU-TE!

Llegeix més ...

Notícies