Rem

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/rem.panteres.grogues/
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/rem.panteresgrogues?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/rem.panteresgrogues?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

REM

Vols practicar un esport integrador, que promou l’esperit d’equip, l’associacionisme i la disciplina i que recupera i promou una activitat pròpia del litoral català? VINE A REMAR AMB NOSALTRES! 

QUINES MODALITATS DE REM PRACTIQUEM?

Actualment practiquem el REM AMB LLAGUT: El llagut és una embarcació de rem amb banc fix típica del Mediterrani, equivalent a les traineres del Cantàbric. Antigament aquesta embarcació es feia servir per sortir a pescar i també podia anar equipada amb una vela llatina.

Un llagut fa uns 7,5 metres de llarg per 2 de mànega, pesa uns 300 kg i es fabrica amb fibra de vidre, amb interiors de fibra de carboni i alumini. La tripulació consta de 8 persones més un timoner.

D'altra banda, estem intentant obtenir un banc mòbil per tal de poder practicar aquesta modalitat també en un futur pròxim.

ON REMEM?

La tripulació de Panteres Grogues rema fent servir les instal·lacions del BARCELONA INTERNATIONAL SAILING CENTER (BISC), just sota la placa fotovoltaica del Fòrum. Tenim un llagut a la nostra disposició.

QUANT COSTA?

La quota són 55 euros mensuals. Inclou tot l’entrenament relatiu al rem (monitor, embarcacions, material, entrenaments…) i, a més, tindràs accés lliure i il·limitat a les instal·lacions del BISC (gimnàs, sala d’spinning, sauna, pàrking, etc.) durant el seu horari d’apertura (de dilluns a diumenge de 07:00 a 22:00).

Per poder entrenar amb nosaltres, a més, has de ser soci de Panteres Grogues.

QUAN REMEM?

Atès que el rem és un esport d’equip, hem intentat adaptar els horaris de manera que permetin la participació de tot el grup. Així, entrenem dos dies per semana (dissabte i diumenge), en tres torns per dia. Cada entrenament té una durada de 90 minuts.

 

DISSABTE

Primer torn     9:30-11:00

Segon torn      11:00 – 12:30

Tercer torn       12:30 - 14:00

DIUMENGE

Primer torn     9:30-11:00

Segon torn      11:00 – 12:30

Tercer torn       12:30 - 14:00

Tot i així, aquests horaris es poden modificar segons les necessitats dels membres de la secció. 

A més, de cara al bon temps, estem plantejant incloure un nou torn de tarda entre setmana.

OCI O COMPETICIÓ?

Si bé l’activitat, inicialment, es va plantejar des d’un punt de vista lúdic i no competitiu, l’objectiu de la temporada 2016 / 2017 és participar en les regates de la propera Lliga Catalana de Llagut, així com en diferents regates de banc mòbil un cop n'haguem adquirit un. De fet, estem configurant un primer equip de competició per ambdues modalitats. 

ES REQUEREIX UN EQUIPAMENT ESPECIAL?

Per venir a remar no necessites cap equipament especial. Això sí: si véns a remar amb nosaltres i et decideixes a adquirir una de les nostres samarretes d’entrenament tindràs una altra samarreta de franc! 

HO TINC CLAR: VULL REMAR! PUC VENIR A PROVAR? QUÈ HE DE FER? 

I tant! Abans de decidir-te, pots venir a provar amb nosaltres un dia, sense necessitat de fer-te soci de Panteres i sense cap tipus de cost econòmic.

A més, el rem és un esport que no requereix una condició física prèvia específica ni tampoc cap tipus d’experiència. 

 

Escriu-nos un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t’ubiquem en funció de la teva disponibilitat horària.