Running

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Avantatges de córrer acompanyat

Serveix d’estímul, al cap i a la fi tots som una mica competitius. Si anem amb mes gent segurament que voldrem estar a la seva alçada i no estar fora de lloc, això ens servirà de motivació extra i ens permetrà millorar.

Es fa mes amè,  anar a córrer amb un company amb el que pots xerrar segurament fa que l’entrenament sigui mes agradable. D’aquesta manera els kilòmetres i els minuts passen mes ràpid, i en definitiva es fa tot molt mes entretingut.

No caure a la monotonia, si anem a córrer sols podem acabar caient a la monotonia, fent sempre lo mateix, corrent pels mateixos llocs i al mateix ritme. El simple fet de córrer amb altres persones farà que cada entrenament sigui diferent i puguem descobrir coses noves.

Conèixer gent, sortir a córrer amb un grup et dona l’oportunitat de conèixer gent nova, amb la que a mes tens interessos comuns amb l’objectiu final de fer esport i gaudir del running. 

 

Entrenaments

Dilluns i Dimecres fem un rodatge entre els 8 i els 10 Km per Montjuic, amb un desnivell entre els 100 i 230 m.

Punt de trobada i d’inici: Edifici CaixaForum a Montjuic a les 20:00 hores.

Una part del recorregut pot variar cada dia per donar varietat i intensitat a l’entrenament.

* Es obligatori que ens comuniquis la teva assistència enviant un email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Llegeix més ...

Notícies