Running

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
×

Avís

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Atletisme?alt=json&hl=ca&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :llegir: No es pot obrir el fitxer: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Atletisme?alt=json&hl=ca&thumbsize=144

Running us convida a un entrenament de Crossfit Running

Hola a tothom!!

Soc Carpio, el coordinador de Running.

Aquest proper dijous tenim preparat un entrenament especial de Crossfit Running al que os volem convidar. Consisteix en una serie d'exercicis fàcils de fer per a tothom, como per exemple: Squash, Sit Up, Push Up, Walking Lunges, Box Jump o Burpees. I como som de la secció de Running aquests exercicis aniran alternats amb algunes curses de uns 400 o 800 metres.

Pensem que aquests entrenaments poden ser un perfecte complement per l'esport que normalment practiqueu, per aquest motiu ens agradaria que ens acompanyéssiu.

Será el dijous 16 d'octubre a les 20:15 hores en el Parc de l'Estació del Nord, Carrer de Napols.

La durada serà d'una horai estarà dirigit per Rogent Lloret, técnic del Reebok Crossfit Bcn.

L'objectiu d'aquest entrenament principalment es passar-s'ho bé, fer un entrenament diferent i una alternativa a allò que normalment fem.

Podeu convidar o vindre acompanyats, només demano que Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal de poder coordinar-ho.

Si algú te alguna duda o pregunta, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Moltes gràcies a tothom, ens veïem el proper dijous.

Carpio