Salsa

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Som la secció de Salsa de Panteres Grogues, una nova secció masculina creada al 2018 per socis del nuestro club que busquen desenvolupar el seu potencial artístic y expressiu a través de la salsa en un ambient de diversió. Passem una estona agradable a les nostres classes. Al començar assignem a cada un dels nostres baillarins un rol, sense fer menció al rol masculí i femení. Volem fer de "nois" independentment del rol assignat, amb moviments masculins i reduint o eliminant aquells aspectes de caràcter més femení. 

Assajos.

🗓 Dimarts (nivell avançat) i dimecres (nivell inicial). 

⏱ De 19:30h a 20:45h (dimarts) i de 18:00h a 19:15h (dimecres).

🤝 20€ / mes + quota soci de Panteres Grogues

📍 Casal del Folch i Torres. (C/ De la Reina Amalia, 31) L2 - L3 Paral·lel / L2 Sant Antoni

 

Apúnta't a Panteres Grogues! Som un club esportiu i cultural sense ànim de lucre que té per objectiu oferir a persones LGTBI+ un espai on totxs puguin desenvolupar la seva activitat de manera lliure.  

Vine a provar la primera classe gratis. Escriu-nos per rebre tota la infomació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

INSCRIU-TE!

Llegeix més ...

Notícies

T'agrada la salsa cubana?

La salsa és un ball de fàcil execució. En el nostre grup a part d'aprendre a ballar salsa, gaudiràs del moment, coneixeràs gent nova i t'ho passaràs molt bé. Recorda que som un grup LGTBI+ salser.

Com ballem en cercle tot junts permet potenciar el sentit de grup i la...

Llegeix més ...