Senderisme

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/groups/138092052201

alt 

Grup adherit a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Panteres Grogues Senderisme és un grup de dones i homes de diferents edats, diferents nivells d'entrenament i de regularitat en la pràctica del muntanyisme. Dins la nostra secció trobaràs activitats de senderisme, trekking, barranquisme, BTT, ornitologia, cultura, kayak, ferrades, raquetes, esquí de fons o rutes d'alta muntanya, és a dir, tot el gran ventall de possibilitats que ens forneix la pràctica del muntanyisme.

Som un grup transversal donant la possibilitat a tots els socis i sòcies d'altres seccions del Club i a simpatitzants de Panteres Grogues de venir a participar i gaudir de les nostres activitats.

 

Properes sortides: ℹ️ Consulta tota la informació al nostre CALENDARI

 

Apunta't a Panteres Grogues! Som un club esportiu i cultural sense ànim de lucre que té per objectiu oferir a persones LGTBI+ & Friends un espai on totxs puguin desenvolupar la seva activitat de manera lliure. 

Escriu-nos per a rebre tota la infomació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.t 

 

alta soci a

 

LES NOSTRES ACTIVITATS

Panteres Grogues Senderisme és un grup organitzat per VOLUNTARIS. Això significa que totes les nostres activitats són preparades i guiades per membres del nostre grup. Ocasionalment, però, assolim els serveis d’un guia professional per determinades activitats que exigeixen una millor preparació tècnica, o bé en sortides amb un component cultural. A més, participem en activitats reivindicatives contra l’homofòbia i transfòbia i/o altres organitzades per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

12719176 10153997595368570 6333236844469019931 o

 La mecànica habitual és que els membres del

Llegeix més ...

Notícies