Volei masculí

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/panteresgrogues

La secció de vòlei de Panteres Grogues està composta per nois que busquen practicar aquest esport en un ambient de diversió i sana competitivitat. La secció compta amb diferents grups separats segons l'etapa del procés d'aprenentarge i nivell del jugador, des del nivell inicial fins al de competició. Cada grup es divideix en les categories de senior iniciant, intermig i avançat. L'equip senior competeix a la 2a Lliga catalana de la FCVB (Federación Catalana de Voleibol). Els diferents grups de la secció realitzen els seus entrenaments en tres poliesportius de Barcelona: El Can Ricart, el Frontó Colom y el Claror Marítim.   

 

Equip Federat Senior: 

Grup orientat a aquells jugadors que desitgen formar un equip per competir a la Lliga Catalana de Voleibol. Actualment participa a la categoria 2a Senior de la FCVB amb tres entrenaments a la setmana i partits els dissabtes o diumenges (segons la agenda ofical de la FCVB). 

🗓 Dimarts.

⏱ De 21.00 h a 22.00 h.

📍 Frontó Colom. (La Rambla, 18)

🗓 Dijous.

⏱ De 21.30 h a 23.00 h. 

📍 Can Ricart. (c. Sant Oleguer, 18)

🗓 Divendres.

⏱ De 19.00 h a 20.30 h.

📍 Claror Marítim. (Passeig marítim de la Barceloneta, 33).

🤝 30€ / mes + quota soci Panteres Grogues.  

 

Nivell avançat (P1):

Grup format per jugadors amb experiència en el joc. Actualment aquest grup es reuneix per a realitzar partits (sense entrenament).

🗓 Dimarts, dijous i dissabtes. 

⏱ De 19.30 h a 21.30 h (dimarts), de 20.00 h a 21.30 h (dijous) y de 13.00 h a 15.00 h (dissabte).

📍 Can Ricart (C/ Sant Oleguer, 18).

🤝 30€ / mes + quota soci Panteres Grogues. 

 

Nivell Intermig + (P2):

Grup format per jugadors que disposen de coneixements previs en vòlei, però que encara estan en procés de aprenentatge i d'entrenament tècnic-tàctic. Aquest

Llegeix més ...

Notícies