Volei femení

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/panteresgrogues

L'equip femení de volei va començar a entrenar el 22 de març de 2007!

Som un bon grup dones plural, divers, obert i multicultural. Ens uneix una gran passió, el volei. A més a més, tenim la sort, de gaudir de molts moments especials i grans experiències.

Ara mateix tenim cinc equips, tres d'ells federats: 

  • Un de nivell federat de 2ª divisió Catalana.  

Entrenaments: Dilluns i dijous de 19:50 a 21:30 al poliesportiu Can Ricart al carrer Sant Oleguer 10 (Metro paral·lel o Drassanes).

 Preu: 50€ mensuals més la fitxa. 

Contacte: Bea o Kathrine a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

  • Un de nivell federat 4ª divisió catalana.

Entrenaments: dimarts de 19:30 a 21:00 i divendres de 20:30 a 22:00 Claror Maritim al Passeig Marítim de la Barceloneta, 33 metro Ciutadella Vila olímpica. 

Preu: 50€ mensuals més la fitxa. 

Contacte: Jordi Cerquides.  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

  • Un nivel federat junior mixt (fins 23 anys) que juga a la lliga escolar CEEB

Entrenaments: Dijous de 19:30 a 21:00 i divendres de 19:00 a 20:30 al poliesportiu Claror Maritim al Passeig Marítim de la Barceloneta, 33 metro vila olímpica. 

Llegeix més ...

Notícies

Debut de l'equip volei femení "B"

L'equip femení de  volei 4ª divisió de Panteres Grogues comença amb una gran victòria el seu primer partit.

Després d'una semana molt moguda per temes no esportius aquest passat diumenge si que les noies de Panteres grogues femení van fer el seu primer debut i contra un derbi molt especial.Les...

Llegeix més ...

Més articles...