Volei femení

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/pages/PANTERES-GROGUES-Volei-Femen%C3%AD/306056528248

L'equip femení de volei va començar a entrenar el 22 de març de 2007!

Som un bon grup dones plural, divers, obert i multicultural. Ens uneix una gran passió, el volei. A més a més, tenim la sort, de gaudir de molts moments especials i grans experiències.

Ara mateix tenim quatre equips, dos d'ells federats: 

 

Un de nivell federat que juga al campionat de Catalunya a la Segona divisió Catalana. Entrenem dilluns i dijous de 19:50 a 21:30 al poliesportiu Can Ricart al carrer Sant Oleguer 10 (Metro paral·lel o Drassanes).

La quota per entrenar amb l'equip federat és 50€ mensuals més una fitxa inicial. 

e-mail a Bea o Kathrine a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Facebook https://www.facebook.com/PANTERES-GROGUES-Volei-Femen%C3%AD-306056528248/.

 

Un de nivell federat que juga al campionat de Catalunya a la Quarta divisió Catalana. Entrenem dilluns i dimecres de 20:30 a 22:00 al poliesportiu Josep Pla al carrer Vall d'Ordesa S/N, 08031 Barcelona (Metro vilapicina) i juguem els partits de casa al poliesportiu Claror Marítim al carrer passeig marítim 33, Barcelona (metro ciutadella vila-olímpica).

La quota per entrenar amb l'equip federat és 50€ mensuals i una fitxa inicial.

Per contactar amb aquest equip el coordinador és Jordi Cerquides a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Barcelona QUIROPRACTIC

Logo BcnQuiro ok 1

FesteMembre