Volei femení

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/pages/PANTERES-GROGUES-Volei-Femen%C3%AD/306056528248

Voleibol Femení

L'equip femení de volei va començar a entrenar el 22 de març de 2007!

Som un bon grup dones plural, divers, obert i multicultural. Ens uneix una gran passió, el volei. A més a més, tenim la sort, de gaudir de molts moments especials i grans experiències.

Ara mateix tenim quatre equips, dos d'ells federats: 

 

Un de nivell federat que juga al campionat de Catalunya a la Segona divisió Catalana. Entrenem dilluns i dijous de 19:50 a 21:30 al poliesportiu Can Ricart al carrer Sant Oleguer 10 (Metro paral·lel o Drassanes).

La quota per entrenar amb l'equip federat és 50€ mensuals més una fitxa inicial. 

e-mail a Bea o Kathrine a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Facebook https://www.facebook.com/PANTERES-GROGUES-Volei-Femen%C3%AD-306056528248/.

 

Un de nivell federat que juga al campionat de Catalunya a la Quarta divisió Catalana. Entrenem dilluns i dimecres de 20:30 a 22:00 al poliesportiu Josep Pla al carrer Vall d'Ordesa S/N, 08031 Barcelona (Metro vilapicina) i juguem els partits de casa al poliesportiu Claror Marítim al carrer passeig marítim 33, Barcelona (metro ciutadella vila-olímpica).

La quota per entrenar amb l'equip federat és 50€ mensuals i una fitxa inicial.

Per contactar amb aquest equip el coordinador és Jordi Cerquides a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

 

I dos nivells no federats: 

Un de nivell mig-avançat d'àmbit lúdic-esportiu. Entrenem els dilluns de 21:00 a 22:30 al poliesportiu Frontó Colom Rambles 18 (metro Drassanes i Paral·lel) i els divendres de 20:00 a 22:00 al poliesportiu de Can Ricart (C/ Sant Oleguer, 10 - Metro: Paral·lel o Drassanes).

La quota mensual pel nivell mig-alt son 40€ per dos dies d'entrenament semanals.

Per contactar amb aquest equip la coordinadora és Georgina Sitja: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Facebook https://www.facebook.com/groups/120332135243893/

 

Un de nivell inicial d'àmbit lúdic-esportiu. Entrenem els dimarts de 18:30 a 20:00 al poliesportiu de Can Ricart (C/ Sant Oleguer, 10 - Metro: Paral·lel o Drassanes),i els dimecres de 18:00 a 19:30 al poliesportiu Frontó Colom Rambles 18 (metro Drassanes i Paral·lel) .

La quota mensual pel nivell inicial és de 40€ dos dies d'entrenament semanals.

Per contactar amb aquest equip la coordinadora és Georgina Sitja: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

En tots els casos la jugadora ha de donar-se d'alta com a socia de panteres grogues 40€ anuals i pagar una assegurança obligatòria de 20€ anuals.


El primer dia de prova és gratuït en tots els casos, vine a provar amb el nivell que creguis oportú i et derivarem al nivell on et trobaràs més bé.