Volei femení

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   facebook.com/panteresgrogues

Voleibol Femení

 

L'equip femení de volei va començar a entrenar el 22 de març de 2007!

Som un bon grup dones plural, divers, obert i multicultural. Ens uneix una gran passió, el volei. A més a més, tenim la sort, de gaudir de molts moments especials i grans experiències.

Ara mateix tenim quatre equips, dos d'ells federats: 

La quota per entrenar amb l'equip federat és 50€ mensuals i una fitxa inicial. Per contactar amb aquest equip el coordinador és Jordi Cerquides a  volei @ panteresgrogues.cat .

 

I dos nivells no federats: 

 • Un de nivell mig-avançat d'àmbit lúdic-esportiu. Entrenem els dilluns de 21:00 a 22:30 al poliesportiu Frontó Colom Rambles 18 (metro Drassanes i Paral·lel) i els divendres de 20:00 a 22:00 al poliesportiu de Can Ricart (C/ Sant Oleguer, 10 - Metro: Paral·lel o Drassanes).
  La quota mensual pel nivell mig-alt son 40€ per dos dies d'entrenament semanals.
  Per contactar amb aquest equip la coordinadora és Georgina Sitja: volei.femeni @ panteresgrogues.cat 
  Facebook https://www.facebook.com/groups/120332135243893/
   
 • Un de nivell inicial d'àmbit lúdic-esportiu. Entrenem els dimarts de 18:30 a 20:00 al poliesportiu de Can Ricart (C/ Sant Oleguer, 10 - Metro: Paral·lel o Drassanes),i els dimecres de 18:00 a 19:30 al poliesportiu Frontó Colom Rambles 18 (metro Drassanes i Paral·lel) .
  La quota mensual pel nivell inicial és de 40€ dos dies d'entrenament semanals.
  Per contactar amb aquest equip la coordinadora és Georgina Sitja: volei.femeni @ panteresgrogues.cat

En tots els casos la jugadora ha de donar-se d'alta com a socia de Panteres Grogues i pagar una assegurança obligatòria.


El primer dia de prova és gratuït en tots els casos, vine a provar amb el nivell que creguis oportú i et derivarem al nivell on et trobaràs més bé.