Squash

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

La secció d'esquaix de Panteres Grogues es va crear l'any 2001 i els seus membres han participat en diversos tornejos per a gais i lesbianes arreu d'Europa. La popularitat que l'esquaix té entre gays i lesbianes del nord d'Europa (Alemanya, Holanda, Regne Unit, Suïssa, França,...) contrasta amb pocs seguidors al sud, però ens manté motivats per seguir jugant a Barcelona per a tots els nostres amics i amigues de casa i de fora. Sens dubte el clima és un factor determinant per aquest esport que sempre es juga en pista coberta.

La secció d'Esquaix de Panteres Grogues ha organitzat amb molt d'èxit les competicions d'aquest esport dins del Campionat Multiesportiu Panteresports.

Actualmente la sección ha dejado de existir. Si estás interesad@ en saber más, tener ganas de volver a montar un equipo, por favor ponte en contacto con This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Read more ...

News

Èxit de la secció d'esquaix a Praga

La secció d'esquaix de Panteres Grogues ha aconseguit un gran èxit aquest cap de setmana a la Prague Rainbow Spring, una competició multi-esportiva organitzada per Alcedo, un club esportiu LGTB de la República Txeca.

Tres membres de la secció d'esquaix hi van participar. L'Albert Piqué va aconseguir la primera posició...

Read more