Swimming

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   facebook.com/panteresgrogues
×

Warning

JFile: :read: Unable to open file: https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/PG.Natacio/album/JocsTaronja2011Valencia?alt=json

JFile: :read: Unable to open file: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Natacio?alt=json&hl=en&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :read: Unable to open file: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.Natacio?alt=json&hl=en&thumbsize=144

Natació en los Jocs Taronja 2011 - Valencia!

Incorrect URL https://picasaweb.google.com/PG.Natacio/JocsTaronja2011Valencia

La setmana no anava tan ràpid com volíem, però finalment va arribar el divendres. Alguns van sortir al matí, altres a la tarda i alguns a la nit, amb tren, cotxe i fins i tot en moto. Arribem a la capital del Túria (com diuen a les notícies per no repetir) entre pluja i vent però no ens preocupava perquè la competició era a cobert (i la festa també)

Havíem llogat un bonic apartament davant del mercat central, tot un encert, i així estàvem tots junts. Divendres nit sopar en família i "ficant" pressió per al dia següent, després alguns vam aprofitar per sondejar la ciutat i descobrir altres encants diferents als famosos cítrics de la regió.

 

Dissabte matí, matinada, nervis, esmorzar comunitari i camí a la piscina de Poliesportiu Nazaret, en un barri popular de camí d'El Saler, on els amfitrions "Samarucs" havien organitzat el campionat. Van acudir en competició diferents associacions, no totes LGTB, de la geografia espanyola i també van participar clubs com el de Brussel·les.

Panteres Grogues va començar a collir medalles des de la primera prova amb Pere C. i Carlos C. or en la seva categoria, el seguien els ors de Miguel M. en 50 papallona i els també ors de Xavi Ag, Dani M. i Miguel M. i la plata de Carles C. en 100 braça, aquesta última prova amb domini absolut de Panteres Grogues amb els 4 primers classificats de la general.

Abans dels relleus quedaven els 100 esquena amb Jorge G.  (OR) i Sylvain S.  (Plata) i la prova reina 50 lliures amb 7 Panteres en acció amb 7 medalles, Pere C., Mariano T.  van ser OR, Dani M. , Willy F., Dani P. i Sylvain S. van Plata; Santi A. es va endur el bronze.

De seguida van arribar els relleus, en les tres disciplines teníem un relleu de cada categoria però les medalles tindrien la seva dificultat.

JT11: 10x50m libresJT11: 10x50m libres  

En 4 x 50 lliures els "jovenets" (CATEGORIA 120) van complir amb escreix. PORTANT L'OR, però els més grans (CATEGORIA 160) vam tenir dificultats, l'equip al complet estava cansat de les proves anteriors i se'ns va escapar el OR per 27 centèsimes, les medalles ja ens pesaven una mica.

Arribava l'hora dels relleus 4x50 braça, aquí no vam tenir problemes perquè ens agrada molt fer la "granota" a Can Ricart i va ser un triomf aclaparador. Repetim triomf en els 4 x 50 estils sense cap dificultat però aquí ens esperava una sorpresa, l'equip de PG "B" s'imposava i es portava el gat a l'aigua.

Amb el Santi "valent" A. en els 100 lliures, or en la seva categoria continuava la competició, van seguir els 50 braça amb tres ors per a Carlos Cinalli, Xavi Alos, Willy Fernández i els 50 esquena amb tres ors més (Jorge G., DANI M. , Mariano T.) i una de plata per Sylvain S. L'última participació panteril va ser per a Miguel M. en els 100 estils amb triomf clar en la general i medalla d'or, en total van ser 21 OR i 10 PLATA i 1 BRONZE que ens va donar el primer lloc en la classificació general per clubs.

Era el moment de celebrar el triomf i lliurar-nos a la festa, on fora de la piscina vam poder gaudir com a nens i fer-nos fotos amb les medalles. La diversió seguiria a la nit i al dia següent compartint-la amb els competidors d'altres seccions.