Theater Nou-T

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

9tEn Leo, na Cinzia, en Manuel, na Dolors, en David, en Jose, en David, n’Ana, en Jordi, en Daniele i en Jumon (el director). 

Això és 9 T. 9 T és un grup de teatre que neix a finals de 2010 a partir del grup Urpes T de Panteres Grogues. I no per recent, menys entusiasta! Ens reunim cada setmana per fer allò que ens agrada: actuar, expressar, comunicar, interaccionar, posar-nos en la pell d'altres personatges i també deixar la nostra empremta personal en ells. El combustible que fa funcionar la maquinària de la companyia es basa en la il·lusió i les ganes de tots els integrants que hem aconseguit crear aquest projecte.

En el nostre “extensíssim” currículum figura l'obra "De l'amor i altres barrets", experiència ben gratificant que desenvoluparem quan el grup formava part d’Urpes T.

Una vegada feta aquesta representació tothom està d’acord en continuar amb el teatre i, per raons de quantitat de gent, es decidí dividir-nos en dues companyies. Els veterans a Urpes T i els nous a 9 T.

El mes de gener de 2011 ja tenim projecte. El director de la companyia ens proposa representar una obra d’Oscar Wilde, La importància de ser Frank. I és des de llavors que tots comencem a treballar en l’obra de teatre. És una obra clàssica que porta una crítica irònica a la manca de franquesa de l’alta societat anglesa de finals del segle XIX. Tot i que hem seguit el text d’Oscar Wilde li hem donat algun toc diferent, però que no podem explicar res més fins a la representació.

Aquest any presentem Titus Andronicus, la primera tragèdia que va escriure William Shakespeare.

El general Titus Andrònic torna victoriós a Roma després d'una llarga guerra amb els Gots del nord. I ho fa portant com a hostatges la

Read more ...

News

companyia Nou T estrena "La Importància de ser Frank"

CARTELLEi!!

Recordeu que a l'agenda teniu apuntat que heu d'anar al teatre, els dies 21 o 22 d'aquest mes, és a dir, dilluns o dimarts que ve.

Reviseu-ho perquè ja sabeu com funcionen aquests artilugis de la modernitat: la companyia Nou T, una de les dues companyies de teatre de...

Read more