Theater Urpes-T

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
×

Warning

JFile: :read: Unable to open file: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.UrpesT?alt=json&hl=en&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :read: Unable to open file: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.UrpesT?alt=json&hl=en&thumbsize=144

De petit format però amb grans sentiments

AEAPpic

Diuen que en el pot petit s'hi troba la bona confitura; doncs bé, nosaltres aquesta temporada ho podem corroborar perquè vam apostar per un espectacle diferent, més íntim i proper, ja que voliem emocionar-vos tant com ho fem nosaltres cada cop que pujem damunt d'un escenari i fer-vos encara més properes les nostres vivències... I ara, després de les nostres cinc funcions  d' "Aquell estiu a Praga" només podem agraïr-vos els vostres riures, malgrat la calor, la vostra atenció  i tot el suport i el caliu que, una temporada més, ens heu donat.

Tots els veïns de Praga, la família Cuspinera i els membres d'Urpes-T ens desfem en agraïments a vosaltres: públic, amics i familiars, gràcies al Juan Victor per la seva entrega i dedicació. 

Seguirem, la propera temporada, una nova aventura teatral i esperem comptar amb el vostre suport, de nou gràcies i que passeu un bon estiu... a Praga o a on sigui!.

Urpes_T