Videos PanteresGrogues

Carnaval 2016: Beyonce

Carnaval 2016: Beyonce

Carnaval 2016: Novia!

Carnaval 2016: Novia!

Carnaval 2016: be Darth Vader!

Carnaval 2016: be Darth Vader!

Halloween 2015 @ El Molino!!

Halloween 2015 @ El Molino!!

Panteresports 2016 - Join the sport & fun in Barcelona!

Panteresports 2016 - Join the sport & fun in Barcelona!

boton-alta-cast

Ventajas del Carnet PG

Ogumvinus

5% en les compres de menjar gourmet i vins a la botiga - 10% en els regals d'empresa o lots de Nadal - 10% en els tastos i cursos que organitzem setmanalment - Pertànyer al Club de Tast Glòries sense càrrec - Enviaments de caixes senceres al domicili (àrea metropolitana) sense càrrec.

Av. Diagonal, 208 C. Comercial Glòries, local B117.
+34 934 861 523

 

...És cosa d´Homes

10% de descompte en totes les compres que paguis en efectiu i un 5% si pagues amb targeta de crèdit (fora de temporada de rebaixes), només cal que presentis el teu carnet PG

Roba exterior(camises, jerseys, jaquetes); 

Roba interior (diferents marques CK, HOM, Impetus) i complements (corbates, cinturons, carteres).

C/ Breton de los Herreros, 4 - 08012 - Barcelona
(en front del metro Fontana, línia 3)

Mister Cook

Descompte especial d'un 5% en tots els articles de la nostre selecció que no estiguin en oferta. Que sumat al 5% de descompte que automàticament s'aplicarà al nostre sistema al fer el pagament a través de transferència bancària, sumen un total d'un 10% de descompte. Codi per obtenir el descompte: PanGrog31254895fl

 

donasport 2015

PantereSportsLogo

Ventajas del Carnet PG

Vicenç Arranz - Massagista professional

20% descompte. Shiatsu, massatge, tècniques quiropràctiques, reflexologia podal, etc.

Per demanar hora truqueu al +34 639 047 796

Utilizamos cookies para mejorar nuestro sitio web y su experiencia al usarlo. Las cookies utilizadas para el funcionamiento esencial de este sitio ya se han establecido. Para obtener más información sobre las cookies que utilizamos y cómo eliminarlas, ver nuestra Política de Privacidad.Acepto las cookies de este sitio