Ciclismo

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.   facebook.com/groups/25792394690
×

Advertencia

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/110584648137600877282?alt=json&hl=es&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/110584648137600877282?alt=json&hl=es&thumbsize=144

II Pedalada Solidària pel VIH/Sida

pedaleada-2012-12-02Ens complau convidar-vos a participar de la II Pedalada Solidària pel VIH/Sida que tindrà lloc el DIUMENGE 2 de DESEMBRE, uns de les actes programats en motiu del Dia Mundial de la Sida 2012, i organitzada pel Comitè 1r de Desembre i Panteres Grogues.

Aquest acte consistirà en una marxa en bicicleta o en patins pel districte de Ciutat Vella, a Barcelona. La Pedalària començarà a les 11 amb sortida i arribada a l’Arc de Triomf, on hi haurà unes carpes informatives. Es tracta d’un passeig molt tranquil i familiar amb un recorregut per a tots i totes, i amb una durada aproximada d’una hora i mitja.

Per aquest acte no es necessària la inscripció prèvia, és un acte totalment gratuït gràcies a la feina del Comitè 1r de Desembre i Panteres Grogues, el suport de l’Ajuntament de Barcelona i a la col•laboració del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i d’Aigües Veri.

Abans de la sortida a l’Arc de Triomf es repartirà un kit amb: una aigua, un globus vermell per posar-lo a la bicicleta, material preventiu i alguna sorpresa. Os animen a participar i us demanem que en feu difusió a totes les associacions, entitats i persones que es puguin sumar a participar-hi.

Per a mes informació podeu llegir el dossier del Dia Mundial de la Sida que trobareu adjunt a aquesta invitació, visitar www.comite1desembre.org, o escriure un correu a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Una abraçada esportiva,
Club Esportiu Panteres Grogues
Comitè 1r de Desembre