Teatro Nou-T

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
×

Advertencia

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.9Tteatre?alt=json&hl=es&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.9Tteatre?alt=json&hl=es&thumbsize=144

companyia Nou T estrena "La Importància de ser Frank"

CARTELLEi!!

Recordeu que a l'agenda teniu apuntat que heu d'anar al teatre, els dies 21 o 22 d'aquest mes, és a dir, dilluns o dimarts que ve.

Reviseu-ho perquè ja sabeu com funcionen aquests artilugis de la modernitat: la companyia Nou T, una de les dues companyies de teatre de Panteres Grogues, estrena La importància de ser Frank d'Oscar Wilde. M'han dit que aquesta setmana estan acabant de pulir la funció i que estaran preparadíssims per fer-vos passar una estona collonuda.

L'obra es representarà a la Sala Muntaner (C. Muntaner, 4) i aquesta gent sé que estan disposats a donar-ho tot a sobre l'escenari, així que els desitgem... molta merda!!

Ens veiem a la Sala Muntaner.