Teatro Urpes-T

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
×

Advertencia

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.UrpesT?alt=json&hl=es&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.UrpesT?alt=json&hl=es&thumbsize=144

Despullats? Sí, senyora

Despullats? Sí, senyora - Nota d'agraïment d'Urpes-T

cartell_despullats Des de Urpes-T volem agrair al públic que ha vingut a les diferentes representacions del nostre muntatge "Despullats? Sí, senyora" la càlida recepció que ens heu donat, els vostres aplaudiments, les vostres felicitacions, comentaris, crítiques.

Són d´un valor incalculable, perque ens serveixen per millorar, per continuar endavant, sabent que tenim al darrera un públic fidel que esperem que es vagi incrementant a cada espectacle que fem. Aquest any ens heu vingut a veure gairebé 500 persones! 


Volem guanyar-nos un petit racó al vostre cor, oferint-vos sempre el millor de nosaltres per poder continuar comptant amb el vostre suport i la vostra estimació. Gràcies de tot cor!


I de manera molt especial volem agrair també la increíble col.laboració a l´espectacle de la coral de Panteres Grogues, els "Barcelona Rainbow Singers", a partir d´ara ja no només companys d´escena sino amics i part fonamental de l´esperit d´Urpes T. Us estimem!


Sense oblidar la  nostra fotògrafa, la pianista i els nois i noies que han fet del nostre maquillatge  el millor de la nostra història, digne d´una superproducció de Broadway!