Teatro Urpes-T

  Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
×

Advertencia

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.UrpesT?alt=json&hl=es&thumbsize=144&kind=photo

JFile: :leer: No se ha podido abrir el archivo: http://picasaweb.google.com/data/feed/api/user/PG.UrpesT?alt=json&hl=es&thumbsize=144

Urpes T estrena a la Sala Muntaner

Un dels grups de de teatre de Panteres Grogues, Urpes T, torna a la càrrega en el marc dels actes del Pride de Barcelona i convoca al seu públic fidel a la Sala Muntaner. Aquest dilluns 11 i dimarts 12 representen La nit de Gabriel. Es tracta d’una lliure adaptació d'Edmond de David Mamet, enriquida amb peces de diferents autors: David Plana, Sergi Pompermayer i Bernard-Marie Koltés.

Històries urbanes de famílies al límit, amors violents i salvatges, persones perdudes, el mercat del sexe... El protagonista del muntatge, Gabriel, viurà totes aquestes experiències en un breu lapsus de temps: una nit.

Urpes T va néixer el 2007 com un taller de teatre dins de Panteres Grogues. Des de llavors, cada any ha ofert una mostra del seu treball dintre de la programació del Pride. El 2008 van representar algunes escenes de Vides Privades de Noel Coward, un autor britànic i homosexual. L'any següent van sorprendre a una visió molt particular de Somni d'una nit estiu de William Shakespeare. Per al 2010, dos autors catalans i contemporanis, Jumon Erra i Yannick Garcia van escriure Meg Ryan ha mort per a ser representada per la companyia. El 2011 va arribar la seva aposta més arriscada, Despullats? Sí, senyora, un espectacle amb tots els elements d'un cabaret, en col.laboració amb Barcelona Rainbow Singers, la coral de Panteres Grogues.

La nit de Gabriel es podrà veure a la Sala Muntaner. Les funcions són a les 21 h i l’entrada només costa 5 €. 

cartel final